Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene som har med "Ønskeliste" å gjøre

Brudeparets ønskeliste

  • 17.06.2011 kl.14:40

Her kommer det så mange av dere har spurt etter - ØNSKELISTEN!


Lenge har vi bare hatt penger på ønskelisten, men nå har vi satt oss i tenkeboksen og funnet et par andre ting også..
I går var vi på en liten shoppingrunde da vi bestemte oss for å ta en liten tur innom "Tilbords". Kanskje vi kunne finne noe.. Vi har lett etter bestikk i flere år uten å finne noe som faller i smak (ja, vi er begge meget sære i smaken..), så plutselig dukket det opp noe vi begge likte! Så da slo vi til å satte opp en bryllupsliste!
Selv om det er oppført så og så mange av hver ting, går det an å kjøpe en "gaveeske" fra serien, så vil de i butikken bare trekke hele innholdet fra listen vår :)
Vi skulle visst også få tilsendt en slags nettkonto med passord som alle gjestene kan gå inn på for å se hva som har blitt kjøpt.. Men det er jo like greit å bare ta seg en tur i butikken.. Betjeningen hjelper til med å finne ut hva som er kjøpt og ikke kjøpt.
Vi har satt opp at vi skal ha til 16 personer. Det inkluderer kniver, gafler, spiseskjeer, teskjeer, isskjeer, kakespader, kakegafler, øser, salatbestikk og kanskje noe mer.. Oversikten har de i butikken, så vi ikke skal få mer enn vi trenger ;)

Grunnen til at vi ønsker oss penger er fordi etter bryllupet så starter jakten på hus! Og da er det fort at man trenger litt ekstra penger! Vi ønsker også å kjøpe oss en liten hund som kan leke i det huset ♥
En bil står også på listen over hva som skal investeres i etter vi har sagt "I DO!!" på Hawaii ♥


Vi har fått noen tilbakemeldinger på at det er kjedelig osv å gi penger i gave, noe vi er helt uenig i.. Men for dere som heller vil kjøpe noe, så kommer en liten liste med smått og stort:BRUDEPARETS ØNSKELISTE


PengerTuva bestikk fra HardangerMoccamaster CDKT Svart
Pioneer VSX-921 Forsterker


Det er ikke verdens lengste liste, men sånn er det når man føler at man har alt man trenger ;)
 

Til de som skal være med til Hawaii så er det greit at dere kan ta med gaven til bryllupsfesten vi skal ha hjemme.. Må passe på vekten på hjemreisen vettu ;)

Pengegaver vil vi helst ha inn på konto siden vi har Skandiabanken. De har ikke en egen filial som vi kan sette inn penger på, så da vil det sikkert koste oss en formue å sette de inn gjennom en annen bank..

Vi kommer til å sende hele ønskelisten på mail til gjestene våre, så da sender vi også med et kontonummer ;)
Merker vi ikke er helt komfortable med å legge ut ønskelister og sende av gårde kontonummer, men det er vel sånn man gjør det? Og det er "dere" som har mast etter det, hihi :P


Ønsker alle en fantastisk helg!Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits