Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene vi skrev i September 2010

Endelig!!

  • 14.11.2010 kl.19:03

Woohoo!! Endelig kan vi blogge litt igjen!
Vi sa jo i forrige innlegg at vi skulle legge ut resultatet av vårt lille bryllupsprosjekt.. Det har tatt litt lenger tid enn forventet..
Prosjektet var bryllupsinvitasjonene!

Etter å ha googlet innbydelser i 3 døgn fant vi endelig ut hvordan de skulle se ut!
De skulle være rullet og snurret inn med hamphyssing, og deretter presset ned i en flaske!
Flaskepost-invitasjon!

Så da var det jo bare å finne ut hvordan vi sulle få til dette prosjektet.. Vi trengte jo flasker.. Mange flasker.. Og ikke hvem som helst.. De måtte være blanke/gjennomsiktige, uten inngraveringer og helst like..
Vi trålte barer og puber og spurte om de hadde noe tomgods - uten hell.. Vi kikket i glassgjenvinningen - uten hell.. Vi sjekket nettet - uten hell.. Vi spurte overalt i både Norge og Sverige - uten hell..
Til slutt endte vi opp på Europris i Fredrikstad hvor de selger tomme fargede vinflasker og tomme blanke saftflasker!
Så vi fant ut at vi kunne bare kjøpe vinkorker til saftflaskene - så poff - så var de helt lik vinflasker!
 Da kunne vi sette i gang for alvor! Nok en gang måtte vi nord og sør, øst og vest, for å finne riktig utstyr til innholdet.. Etter en lang handlerunde var vi hjemme og kunne begynne å forme alle delene til skikkelige flaskeposter!

Vi hadde en kjempekoselig helg hvor vi var på Høysand for å plukke skjell og hente inn steiner og sand, klippe, lime, skrive, printe, helle, telle, se på lim tørke og ellers bare kose oss med prosjektet vårt ♥
Da alle var ferdige fant vi ut at vi måtte helle en god del mer lim i de 2 flaskene som skulle sendes.. Om ikke vi ville at de skulle motta flaskepost som ser ut som den har vært gjennom en tsunami.. De andre hadde vi helt oppi en dråpe her og en dråpe der, bare for at skjellene, steinene, parasollen og sanden skulle holde seg sånn nogelunde på plass.. Limet var sånn at det ble gjennomsiktig etterhvert når det tørket. Så vi helte jo da oppi et lag med lim over den lille stranden i flaskene, og satt de deretter "til tørk".
Så bar det ut på leveringsrunden! Vi begynte i Sarp, så til Asker og avsluttet turen i Oslo.
Vel hjemme igjen tittet vi i de to flaskene som sto til tørk og så at det fortsatt så ut som en nedsnødd strand med en parasoll stående i snøen.. "Jaja, det er jo bare et lite hull i toppen, så de får jo ikke så mye luft.. Det tar nok bare litt tid.." Det var teorien vår.. Etter en uke hvor det fortsatt så ut som "Svalbard på flaske" tok vi frem føneren og blåste kald luft inn i flasken! Det fungerte best i teorien..
Etter enda en uke hvor vi fortsatt ikke så NOE forskjell, bestemte vi oss for å forenkle innbydelsene som skulle av sted med Posten.. Så vi kjøpte et par esker, puttet innbydelsene oppi, og sendte de av sted til henholdsvis Vestlandet og U.S.A.
Woohoo!! Da var alle innbydelsene sendt ut, og vi kunne snart blogge om det!!

Nå er dere kanskje nysgjerrige på resultatet?Halvparten av flaskene er ferdige!Og sånn ser de ut fra baksiden..Label'enVår lille strand ;)Skumgummi nametags


Så sånn ble bryllupsinnbydelsene våre! Vi var veldig fornøyde med resultatet og fikk bare positive tilbakemeldinger! Så dette prosjektet kan vi anbefale på det sterkeste til de som har lyst til å gjøre noe litt annerledes med sine invitasjoner ;)Utenom invitasjoner, så har det også skjedd et par andre bryllupsting de siste ukene. Vi har booket flybilletter!!
Så på vei ned drar vi sammen med mamma x 2, stefar x 2 og forlover Silje. Det blir en KNALL flytur! Vi synes jo reising og fly er litt moro vi da.. Og når vi kan gjøre det med våre kjære og nære i tillegg, så blir det jo rene festen!
Vi gleder oss!!!!!Woohoooo - We're on a plane :P


Vi måtte bestille to ganger siden vi alle ikke hadde samme hjemreisedato.. Så prisen ble litt forskjellig.. Vi fikk 2 billetter for 7400 NOK og 5 billetter for 7800 NOK. Og det er vel ganske greie priser for et menneske tur/retur Hawaii?? Vi fant priser helt ned til litt over 6000 NOK, men da hadde reisen blitt dobbelt så lang og vi hadde ikke vært fremme før på onsdag..

Vi starter reisen fra Oslo den 16. august meeeeget tidlig, så innom Frankfurt og Los Angeles før vi lander på Hawaii samme dag, men kveldstid. Når vi drar nedover fra Norge, så reiser vi tilbake til fortiden med 12 timer! Så vi sparer inn noen timer ;) Tidsreising.. Huff.. Don't get us started!!


 
Hadde "Back To The Future"-marathon for litt siden - Fun times!


Hmm, hvor var vi?? Norge, 2010, bryllupsplanlegging.. Okay! Der gikk det brått med veldig mye tid..
Anywhoooooo.....

For dere som vil prøve å hooke opp med oss på reisen, så er det bare å si fra, så skal dere få detaljert reiserute ;) The more, the merrier ;)


Andre ting som har skjedd.. Brudebuketten er i boks! Noe som var meget vanskelig for en som ikke er så glad i blomster.. Men etter en god del timer på google dukket det endelig opp en bukett som falt i smak!
Google er forresten brudeparets beste venn i disse forberedelsesdager ♥ If Google can't find it - It's not out there..
Kaken! Oh my god, the cake! Enda en vanskelig oppgave!
Nok en gang har Google vært der for oss! Kan ikke tenke oss en gang hvordan man klarte å få i stand bryllup "pre-google-time"..
Bryllupskaken er ikke helt i boks enda, men vi har begynt å få et klarere bilde av den :)

Som dere kanskje skjønner så legger vi ikke ut bilder av hverken brudebuketten, kaken, bryllupsklær osv osv.. Vi vil jo ikke at gjestene skal vite ALT før de kommer ;)

Apropos bryllupsklær.. Jeg fikk et tips av frisøren min anngående en kjekk side med MASSEVIS av brudekjoler!
www.milanoo.com
Jeg er enda ikke ferdig med å gå gjennom hele siden, så kanskje drømmekjolen dukker opp der!
Oooooops, kaffe i tastaturet :O
Om det er noen som vet om noen fine brudekjole-sider, så si fra!Per dags dato har vi fått R.S.V.P fra 12 av våre gjester :) 7 ja og 5 nei.. Og vi gleder oss MASSE til resten kan gi oss sitt "JAAAAAAAA, vi kommer!!" ;)

Vi fikk en trist beskjed fra forlover Charly her om dagen :( De har innsett at bilen er klar for skroten neste år.. Og siden de har 4 søte små engler er de jo nødt til å komme seg hit og dit til alle døgnets tider.. Derfor må de prioritere bil fremfor bryllup! Og det er jo klart vi skjønner det, men like trist er det!
SÅ! Planen nå er da at en bilforretning-eier leser denne bloggen, og synes sååååå synd på Charly (og oss) at de er villig til å donere en bil til dem, sånn at de kan bli med oss til Hawaii!! YAY!!

Ja, vi er kjent for å drømme litt stort... Men uten drømmer kommer en jo ingen veier ;)
Så vi krysser fingrene for et mirakel :)


En annen ting vi tenker mye på om dagen, er NAVN!
Hva skal vi hete når vi blir herr og fru? 
Forslag?
Det var vel alt av bryllup for nå..


Om det er noen som lurer på hva som skjer ellers, så kan vi jo skrible ned noen ord om det..
Vi har lekt hus- og hundeeiere i 2 uker! Det var veldig moro! Så nå gleder vi oss masse til vi kan bli det på ordentlig!
Fikk vel kanskje hundehår "litt opp i halsen".. Men de hundetypene vi har lyst på har jo ikke akkurat så mye hår da..


*søteste**dåne*

Kom ikke her og si at disse hundene ikke er verdens herligste små vesener!! Vi er sååååå klare for en liten sånn en nå!! Men vi har bestemt oss for å vente til etter bryllupet. Da blir det jo brått huskjøp også! Så da har lille bissevovven vår større lekeplass :)
*glede seg*

Ellers har vi bestilt andre flybilletter også! Vi skal nemlig en tur til New Jersey på nyåret :) Siri-Linn skal etter over 6 år endelig treffe hele svigerfamilien i U.S.A! Det blir første møte med stemor, søster og 2 brødre :)
Det blir både spennende og rart, siden det har tatt så lang tid!
*glede seg til det også*
På arbeidsfronten står det nesten helt bom stille.. Søknader har blitt sendt ut og avslag er blitt sendt tilbake :(
Siri-Linn er jo ikke 100% arbeidsledig da.. Hun tar på seg noen jobber her og der, men ikke noe fast..
Vi abonnerer på ledige stillinger på mail, så vi venter begge på at drømmejobbene skal dette inn i innboksen vår når som helst ;)
Om det er noen der ute i cyberspace som vet om en jobb eller to, så si fra ;)


Ellers gleder vi oss til julen nå!! Vi nærmer oss desember med stormskritt!
Ååååååhhhh, som vi elsker julen!!
Julegave-shoppingen startet vi med for lenge siden, men vi har fortsatt en god del igjen da. Så om du er en av de vi pleier å kjøpe julegave til, så sleng inn ønskelista di i innboksen vår ;)
I år skal julen feires i Asker og vi gleder oss som småunger!!
Maten, familie, gaver, kosen, 3 nøtter til Askepott, juletre, levering av julegaver - MORO!!!!!


Som vanlig blir vi såååååå glade for kommentarer og innspill ;)


*aloha*

Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits