Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene vi skrev i September 2010

DAG 14 - Honeymoon on Maui

 • 29.09.2011 kl.19:28

Denne dagen var det opp klokken 07:00, for vi skulle nemlig rekke et fly til Maui!!
Vi rakk så vidt å sette på beltet før vi fikk beskjed om at vi straks skulle lande.. Det tok ca en halvtime :)

Det første vi gjorde etter vi hadde hentet bagasjen vår var å stikke til Hertz for å plukke opp leiebilen.
Vi hadde bestilt en liten Nissan-ting, men fant fort ut at man ikke kunne stenge seg inne i en bil med tak når man skal tilbringe så mye tid i en bil.. Vi hadde planlagt mange bilturer!
Så vi oppgraderte til en Jeep! Noe vi trodde skulle være kurant til de roadtrip'ene vi skulle på.. Det var jo det alle brosjyrene anbefalte..

Vi fikk etter MYE styr av taket, og la i vei mot Lahaina hvor vi skulle bo på Hyatt Regency Resort & Spa.
Det var ca 30 minutter fra flyplassen. Landskapet var ganske tørt i førsten, men så begynte vi å kjøre langs havet - DET var vakkert!Første del av veien mot LahainaNærmer oss Lahaina


Når vi kommer frem (etter først å ha kjørt for langt..) skjønner vi med en gang hva et resorthotell virkelig er!
Det er ENORMT!
Vi ble godt tatt i mot av Jeff, som ga oss masse gratis greier siden vi var honeymooners ;) Vi fikk lei, søte små vannflasker, et Hawaiialbum, en kupong hvor vi kunne få en gratis "sparkeling wine" på en av restaurantene dems og et tilbud om å være med på en "culinary class" som var for alle honeymoonerne ;)
Vi fikk også oppgradert rommet for en liten sum ekstra.


Når vi fikk se rommet vårt ble vi mer enn fornøyd! Pent, stort og en nydelig utsikt!

Den ene sengen var stor nok til oss begge, så den andre var bare "pynt" :P


Vi pakket ut og kom oss av gårde. Det var på tide å utforske dette palasset!
Det var 3 restauranter, en cafe (som bare var åpen på formiddagene..), mange butikker, kunst overalt, flere bassenger, svaner, pingviner, flamingoer, haugevis av filthy rich people, spa, golfbane, tennisbane, treningsstudio og 3 stooore parkeringsplasser.
Vi finner fort ut at dette er første og siste gang vi tar inn på et resorthotell.. Dette er jo for folk som ikke gidder å lee på seg på ferie! Du har alt du trenger på hotellområdet!
Men vi liker jo å utforske UTENFOR hotellet!
Men men.. Vi er på honeymoon, så vi får utnytte det vi kan ;)


Hotellet hadde en laaaaang strandlinje, men den var for smal til å ligge på..Etter en laaaang tur for å bli bedre kjent med resorten er det på tide med mat.
Vi bestemmer oss for å teste ut Umalu, som er den restauranten som ser mest "casual" ut..
Vi endte opp med å bestille noe japansk pommes frites-greier som forrett og en pizza som hovedrett.*goms goms**nam nam*


Resten av ettermiddagen/kvelden tilbringer vi inne på hotellet for å bli bedre kjent der.

Nice.. De sto konstant og hang i sin egen drit.. :P


Dette hadde vært en laaaaaaaang dag, så når kvelden kom, så var det ille godt å kaste seg i seng ;)

DAG 13 - Skydive

 • 27.09.2011 kl.17:38

Wooohoooo!! Denne dagen skal jeg ENDELIG få mitt etterlengtede tandemhopp!
Dette er noe jeg har ønsket siden jeg var tenåring, men det har aldri blitt noe av.. Det gjorde jentene fra utdrikningslaget noe med!
Egentlig skulle jeg jo hoppe i Sverige, men etter utdrikningslaget var det mye jobbing og masse planlegging og forberedelser til Hawaii, så brått var reisedagen der uten at jeg hadde fått hoppet!
Pengene for hoppet sto jo på kontoen min, så jeg tenkte at jeg kunne jo like godt hoppe på Hawaii!
Det må jo være sykt mer spennende enn vår nordiske natur!


Vi satt (som dagen før..) utenfor hotellet og ventet på sjåføren som skulle hente oss. Vi var de første som ble plukket opp, så det gikk fort! Vi hentet en gutt fra Sveits, ei jente fra Japan og en haug av unge gutter og jenter som arbeidet på en av båtene til "Norwegian Cruiseline" som lå til kai på Oahu. De hadde tatt formiddagen fri for å hoppe ut av et fly!


Jeg hadde kjøpt pakken med foto og video, så bildene herfra er det fotografen min som har tatt.
Endelig!!Tommy fikk beskjed om å se "sinna" ut, mens jeg skulle hoppe frem å brøle.. So we did ;)Øver litt..Snart høyt nok oppe til å hoppe!Like før vi hopper ut..FRITT FAAAAAAAAALL!!!!!!!!!


På tide å utløse fallskjermen..

Tommy som tar bilder fra bakken når han begynner å se at det popper ut hoppere av skyene ;)
DRITMORO!!


Oppfordrer alle som ønsker seg et tandemhopp om å booke NÅ!! Dette var en så sykt bra opplevelse!!


Når vi kommer tilbake til Waikiki er det en kjapp tur innom hotellet før kvelden skal tilbringes med "Jersey 5". Det er vår siste dag på Oahu før vi flyr videre til Maui.
Vi stikker på Jimmy Buffet for et siste måltid på denne vakre øya..Denna gutten er glad i nachos!*namme nam*


Så bar det rett i seng.. For neste morgen er det "off to Maui"!!

DAG 5 - BRYLLUPSDAGEN (Del 3)

 • 23.09.2011 kl.10:29

Nå er vi gift og det er på tide å komme seg tilbake til Waikiki for å feire det :)Oss i limoen etter vielsen ♥Brudebuketten


Når alle limoene er på plass utenfor hotellet vårt, tar vi med hele gjengen og tusler litt bortover Waikiki beach for å finne steder å ta litt bilder. Det var midt på dagen og det krydde av folk! Vi fikk kommentarer og ble tatt bilder av - moro!Elsker Banyantrærne!!


Etter en del bilder her og der langs Waikiki Beach går vi tilbake til hotellet.
Vi venter til alle er samlet, så forteller vi dem hvor vi nå skal..
Opp i 21. etasje på hotellet vårt - Coconut Club!
Det er et "lite" rom med en stor lanai (veranda). Vi har fikset det sånn (gjennom planleggeren vår) at ute er det satt opp langbord, inne er det bar, bryllupskaken, gjesteboken og toaletter.
Første gang vi var der (et par dager før) ble vi helt satt ut! For en utsikt!
Nå kom vi inn i lokalet og fikk se hvordan alt er blitt gjort og vi ble nok en gang satt ut! De hadde virkelig gjort en god jobb!!Baren, kakebordet og rett frem er langbordet dekorert.BryllupskakenLangbordet! Man ser så vidt Diamond Head i bakgrunnen.Vi hadde lagd ferdig "bordkorta" hjemme, og fylte på sand fra beachen en av de første dagene.Marianne viser frem utsikten mot WaikikiOg mot Diamond Head Crater ;)Hele gjengen før rett nr. 2, salaten, skal inntas ;)Oss med den goooode drinken "Blue Hawaii"! Det ble en del av de ;)I 19:30-tiden hver fredag er det fyrverkeri!! Så vi bare lot som om det var for oss, hihi ;)Vi hadde leid inn en huladanser og en gitarspiller som underholdning. De fikk med seg gjestene og prøvde å lære de hula ;)Så istedenfor å bruke musikk fra iPhone'en fikk vi live musikk når vi danset "brudevalsen" ;)Time to cut the cake!*namme namme*


Klokken 22:00 var det på tide å bevege seg nedover mot Tiki's. Det er restauranten/baren på hotellet.
På Tiki's er det live music hver dag, og hvem er det ikke som sitter å spiller der i dag??Tahiti & Jason - de samme som spilte for oss på stranden! http://tahitirey.com/Det ble visst en del "Blue Hawaii" på Tiki's også ;)Og litt vin ;)Søster Silje og meg ♥Vi tok en liten dans til på Tiki's ;)Vi ble spandert på i hytt og pine! Av både kjente og ukjente ;)


Så ble det brått stengetid på Tiki's også! Jaja, da får vi vel gå opp i suiten (vi fikk roomupgrade om jeg har glemt å nevne det..) vår for å ha nachspiel da?På tide å komme seg ut av kjolen og inn i noe litt lettere! Tommy sitter bak meg og fikler med knytingen..Der ja! Men strømpebåndet beholder jeg på.. ?Brotherly love ;)

Etter en stund gikk alle hver til sitt.. Det var natta.. Bryllupsdagen var over..
Men FOR en bryllupsdag!!!!
Vi hadde et eventyrbryllup uten like!!
Håper alle våre gjester hadde det like moro som oss, og at de vil smile hver gang de tenker tilbake på denne dagen! Det vil hvertfall vi gjøre ;)

DAG 5 - BRYLLUPSDAGEN (Del 2)

 • 22.09.2011 kl.16:56

Det første som skjer når Silje og jeg kommer ut av limoen er at planleggeren vår, Nina, bytter ut Silje med mamma. Det er nemlig hun som skal "gi meg bort"!Nå er det liiiike før jeg skal gå ned mot drømmemannen ♥Her står Tommy og venter sammen med "presten" og to NYDELIGE musikere!!*klemme*Uten at vi visste det hadde mamma, søster Silje & pappa skaffet inn to musikere som spilte "våre sanger"!♥gliiiiiis♥"Mike the Minister" er helt herlig! Han bruker god tid, er morsom og kjempesøt når han snakker!Jeg har aldri glist så mye i hele mitt liv! Det er så perfekt og romantisk alt sammen ♥Snart er vi gift!!!!!Her kommer Tommys forlover & bror, Jan-Hermann med ringene!The rings ♥"With your left hand, would you place it upon Siri-Linn's left hand finger"


Det ble litt kluss her siden amerikanerne har gifteringen på venstre hånd.. Men jeg ga Tommy min høyre selv om Mike sa venstre :P
Når det var Tommys tur til å gi meg venstrehånda, så kom jammen meg venstrehånda også! Gutten hører etter på hva han blir fortalt vettu ;)
Det passet egentlig veldig bra at han gjorde det, siden vi seinere tok bilder av oss som holder hender, og da får vi se begge ringene ;)"With your right hand, would you place it upon Tommy's left hand finger"Ringseremonien er gjort!


Under ringseremonien måtte vi gjennta etter Mike:
"With this ring I thee wed
and I pledge you my love
now and forever"

Så var det tid for "giving of the lei"!
Det er en tradisjon på Hawaii.
Som han sa:
"The lei is a gift of aloha, and the greatest meaning of that word, aloha, is love.
And when one shares a lei with another in Hawaii it symbolizes to the person receiving the lei that their held in great honor and esteem by the person presenting the lei. Tommy and Siri-Linn as you two share this gift of aloha on your weddingday, may this also be the time in which each of you will share just a few heartfelt words of love and aloha with eachother."

Når vi hørte dette fikk vi litt sjokk begge to! Vi hadde jo ikke forberedt noe i det hele tatt, så vi ble litt att på senga der ja ;)
Men det gikk greit. Tommy holdt en nydelig liten "tale" til meg, ga meg lei'en og kysset meg på begge kinn, mens jeg bare stammet frem et par setninger før jeg ga han lei'en og kysset han på hvert kinn ;)Tommy som overrekker meg lei'en ;)Og jeg som overrekker Tommy sin lei ;)


Etter leiseremonien fortsatte Mike:
"Because you two have so willingly given yourselfs to become one, it is with great pleasure and honor by the authority vested in me by the state of Hawaii, to pronounce you HUSBAND & WIFE!
You may seal your vows with a kiss!"♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Så var det på tide å gratulere det nye ekteparet ;)Forloverne, Mike & oss med bryllupssertifikatet underskrevet av oss alle ;)Hele gjengen på vakre Waimanalo Beach ♥


Selvfølgelig.. På siste bildet blir vi tatt av bølgen ;)Neste innlegg, "del 3" fra denne dagen begynner med limoturen tilbake til Waikiki, bilder fra Waikikiområdet, festen og nachspielet ;)

DAG 5 - BRYLLUPSDAGEN (Del 1)

 • 22.09.2011 kl.12:54

Nå er festen hjemme ferdig og jeg har brukt brudekjolen min for siste gang! Så da er vi klare for å legge ut bilder fra den store dagen!
Siden det helt sikkert kommer til å bli en del bilder, så deler vi opp dagen i hvertfall 3 deler..

Vi starter "Dag 5" med forberedelsene til strandbryllupet!
Min forlover Silje og jeg sto tidlig opp for å rekke hair & make-up på Abhasa Spa på "The Royal Hawaiian (The Pink Palace).
Vi blir vel tatt i mot av vår dyktige frisør/sminkør, Paul.
Silje er den som skal i stolen først!Vi var litt bekymra når vi så dette....Men strålte når vi fikk se resultatet!!


Når Silje hadde fått krøllet håret, rettet det ut igjen og satt det opp, så var det min tur!
Siden jeg ikke har det "vanlige" lange håret som skal settes opp, så var det fort gjort å få sveisen min ferdig..Først en tur i vasken for å få ut litt av gulskjæret..Så i stolen for styling..


Nå har det seg sånn at jeg hater at folk skal "ordne meg", både mht hår og sminke.. Men det glemmer jeg hver gang, og finner det ut når jeg sitter i stolen med hender overalt.. Don't get me wrong.. Han var kjempeflink! Men jeg er et vanedyr når det kommer til utseende mitt.. Så når han begynner å fikse sveisen merker jeg at smilet ikke sitter så løst som vanlig.. Har angst for at jeg skal se rar ut når jeg får se resultatet..
Så jeg trur jeg er den vanskeligste bruden han har hatt i stolen sin.. Kommenterer og retter på som en annen idiot.. Men søren heller.. Det er min dag ;)

Når sveisen min var ferdig (noen minutter etterpå..), så var det make-up-time!
Denne gangen var det jeg som først skulle i stolen!
Samme angstfølelse kommer.. Vil han klare å få det sånn jeg vil ha det? Men ja, etter enda flere kommentarer fra meg (kan du gjøre sånn, kan du rette litt på det,kan du gjøre ditt og kan du gjøre datt??) så ble jeg fornøyd!
Jeg er ekstremt perfeksjonist og blir flau av meg selv til tider.. Men alle var glade og resultatene var kjempebra!Det eneste bildet jeg ikke ser skeptisk ut på :P


Siljes tur! Og det kan jeg tenke meg Paul var glad for, hehe ;)Paul doing his magic!♥pena♥


Så var vi klare! Da var det å komme seg inn i finstasen og gå utenfor hotellet for å vente på limoen som skulle ta oss til Waimanalo Beach!Silje fiks ferdig!Her kommer limoen vår!Ooooohhhh, som vi skal kose oss den halvtimen det tar å komme seg til beachen!*skååååål**smiiiiiil*Må jo tulle litt også ;)


Samtidig som vi ble plukket opp utenfor "Royal Hawaiian", ble resten av følget hentet i to limosiner utenfor vårt hotell, Aston Waikiki Beach Hotel.Lilla er dagens farge, og det kan man se her ;)Silje & Stine koser seg på limotur ♥


Når alle limoene er på plass rett ved beachen blir alle tatt i mot av verdens nydeligste bryllupsplanlegger, Nina! Hun står klar med lilla leis til alle.
Silje og jeg sitter i limoen til alle har fått hver sin lei og begynt å gå nedover mot beachen. Først da kan jeg gå ut!Silje stikker hånda ut av limoen vår for å knipse gjengen når de blir utdelt leisGjengen på vei ned til beachen!


Det ble siste bildet i dette innlegget!
Vi begynner "del 2" med at bruden går ned for å gifte seg med sin kjære, nydelige brudgom ♥

DAG 12 - We hit the waves!!

 • 16.09.2011 kl.10:45

Denne dagen skulle egentlig startet med at jeg skulle kastes ut av et lite fly.. Vi ventet utenfor hotellet i over en time, før Tommy gikk for å ta en telefon.. Vi hadde jo blitt kjent med "Hawaiian time", så det er jo ikke så rart å vente egentlig.. Når Tommy kom ned igjen fortalte han at dama på Skydive Hawaii hadde glemt meg :( Så vi booket om timen til i morgen isteden ;)Sitter og venter forgjeves på å bli plukket opp..


Vi ringte "Jersey 5" og spurte hva de hadde planlagt.. De skulle på Waikiki Beach for å surfe!!
Vi slengte oss med på lasset og tuslet mot beachen :)Det betyr lykke å kaste lei's over Duke ;)


Vi fant ut at vi skulle chillen litt på beachen før vi satt i gang med surfingen. Så vi gikk et stykke tilbake mot "vår strand" for å bade og sole oss.og for å begrave kona....


Etter litt bading, soling, "begravelsen", lunsj og Frappuccino stakk vi nedover beachen igjen for å surfe for første gang!!Christian var et naturtalent!Andrea i farta!AlexNatalieTommySiri-LinnSvein-ErikGruppen vår med instruktøren vi hadde*hang loose*


Etter denne himmelske dagen på beachen gikk vi hver til vårt før vi skulle møtes for å spise middag.Utsikten fra lanai'en vår


Vi møttes etter solnedgangen på "Top Of Waikiki Revolving Restaurant".  Som navnet sier så er det en restaurant som går rundt! I løpet av middagen har du sett alt som er å se rundt Waikiki!*namme nam*


Etter en nydelig middag gikk vi rundt på et marked for å kikke litt.Natalie, Tommy & Svein-ErikUtenfor "The Stupid Factory" - en kjempekul klesbutikk!"The Stupid Factory"


Så var det hjem i seng - for neste dag var det SKYDIVING!!


♥aloha♥

DAG 11 - Beach, Silje's tattoo, food & good bye..

 • 14.09.2011 kl.20:57

Står opp til verdens fineste utsikt!

Then we hit the beach!!

Then it's tattoo-time!!
Vi ruslet opp til Kuhio (gaten langs kanalen) for å gå den helt til enden der tattoosjappa var. En fin gåtur selv i Siljes stresstempo! Hun var litt nervøs for å komme for seint.. Men det gikk så fint se ;)Rusler langs KuhioUnderveis i tattoveringen..♦resultatet♦


Så var det å småløpe til der vi skulle møte mammaene & stefedrene våre for vår avskjedsmiddag.. Tattoofolka var litt forsinka, så da ble vi det også..
Vi småløp snarveien vi hadde blitt fortalt og kom frem litt etter avtalt tid..
Denne kvelden skulle middagen inntas på "Outback Steakhouse"! En australsk restaurant kjent for sin "Blooming Onion"!
Vi bestilte selvsagt to på deling til alle rundt bordet til forrett ;)*namme namme*Må innrømme at det ikke ser så delikat ut da..*the last supper*


Etter maten dro "de gamle" (ja, dere er gamle i forhold til oss....) tilbake til hotellet med taxi, mens vi ruslet hele veien hjem for å sjekke ut hva vi enn kom over ;)
Vi avtalte at vi skulle møtes i lobbyen etter noen få timer med søvn, sånn at vi fikk sagt ordentlig hadet før de dro.Litt av Kalekaua Avenue (strip'en nedover Waikiki)Silje & Tommy med "Top Of Waikiki Revolving Restaurant" i bakgrunnen


Mens vi var der var det "10th Annual 2011 Duke's Oceanfest".
Duke Kahanamoku er en av Hawaii's legender!
Han var stor innen svømming, volleyball, surfing, skuespill og var en stor businessmann. Han har 5 OL-medaljer og en stor fin statue av seg selv på Waikiki Beach!
Nå når longboardkonkurransen var i gang ble statuen hans mer og mer dekket av lei's! Det betyr visst lykke å slenge en lei over han ;)The newlyweds & Duke


Så var det i seng for å få et par timer søvn før vi skulle opp midt på natten for å si hadet til reisefølget vårt!Her sier vi farvel og god tur til goingene våre ;)

DAG 10 - Same thing, different day..

 • 13.09.2011 kl.21:53

Et innlegg uten bilder.. Tragisk.. Vi som er så syke til å ta bilder, så har vi to dager på rad uten særlig fotografering?? Hva skjer a??
Vi brukte denne dagen på å gjenta det som skjedde dagen før.. Vi badet og solte oss og tok deretter med oss Silje (forlover) på Ala Moana Center!
Hun holdt ut faktisk!
Vi er kjent for å være slitsomme å shoppe med.. Vi bruker lett 10 timer på et skikkelig senter!

Får vel google litt, så kan jeg putte inn noen bilder av senteret ;)Senteret er U.S.A's største kjøpesenter uten tak

Senteret er en shoppers drøm!
Vi endte opp med en haug av nye klær, sko, souvenirer, Apple-stæsj og sikkert mye annet ;)
Det var ILLE lurt av oss å dra nedover med to tommer kofferter, for alle 4 (pluss en veske og en ryggsekk) var STAPPFULLE på veien hjem til kalde Norge!


Etter en dag på senteret hoppet vi inn i en taxi som tok oss tilbake til Waikiki. Vi bråbestemte oss for å dra på "Cheeseburger", som Jan-Herman & Marianne hadde anbefalt.
Der traff vi jaggu mamma og Alf a gett! Small world, hihi :P
Vi koste oss glugg i hjel med VERDENS BESTE CHEESBURGERE før vi tuslet sakte mot hotellet for Starbucks-kaffe og senga ;)Stay tuned for Silje's second tattoo ;)


Mahalo for reading and aloha ;)

DAG 9 - Bading & shopping

 • 13.09.2011 kl.21:29

Denne dagen har vi ikke dokumentert så veldig mye.. Grunnen er enkel, det ble maaaange timer på Ala Moana Center, da uten kamera.. Men klær ble det! Masse klær :)

Vi begynte som vanlig dagen på beachen.
Vi hadde ikke brukt opp alle bildene vi hadde på undervannskameraet vårt (som vi kjøpte for å ta med på Hanauma Bay), så vi tok det med oss på Waikiki Beach!Slikker sol på flytemadrassene våre ;)Ekteparet på bølgebryterenI KNOW!! Bad water-hair-day..


Dagen var knall!!
Chilling on the beach - we like
Out shopping - we liiiike


Aloha my babies ;)

DAG 8 - Hanauma Bay

 • 09.09.2011 kl.08:12

Denne dagen tok vi med oss Silje på bussen til Hanauma Bay! Eller.... Vi trodde vi satt oss på bussen dit.. Den vi satt oss på tok oss nemlig til Sea Life Park..
Pytt pytt.. Mens vi ventet der på den riktige bussen fikk vi være vitne til naturens råskap!
Vi fikk øye på en kakerlakk som svirret rundt på fortauet. Den hadde en stim av ekle maur etter seg.. Jo oftere maurene klarte å ta igjen kakerlakken, jo saktere svirret den rundt..
Vi sto fascinert og fulgte med på denne massakren!
Til slutt var det ikke et sprell igjen i kakerlakken! Maurene samarbeidet om å dra/løfte kakerlakken av gårde mens vi fulgte med..
Maurene - 1
Kakerlakken - 0

Til slutt kom bussen som tok oss til Hanauma Bay.

Fra Wikipedia:
Hanauma is a marine embayment formed within a volcanic cone and located along the southeast coast of the Island of Oahu (just east of Honolulu) in the Hawaiian Islands. Hana means 'bay' and uma means 'curve,' rendering "Curved Bay." Though some call it "Hanauma Bay," this is a tautology: Hawaiians simply call this feature "Hanauma". Hanauma is one of the most popular tourist destinations on the Island and has suffered somewhat from overuse (at one time accommodating over three million visitors per year). Hanauma is both a Nature Preserve and a Marine Life Conservation District.
Hanauma Bay is known for its abundance of Green sea turtles, Chelonia mydas, known as Honu. Hanauma is a nursery ground for the immature turtles, which have their nesting grounds at French Frigate Shoals. It is also known for its abundance of parrotfish.

Det er helt nydelig strand nede i en bukt, hvor det er litt anderledes regler enn på vanlkige beacher..
Her må du betale $7 for å komme inn, se en 15 minutter lang video om at man ikke kan røre dyreliv, fiskeliv, koraller osv, ikke lov å røyke og sikkert et par regler til jeg har glemt..Silje og utsikten ned mot HanaumaMan kommer ikke hit uten å snorkle!Mannen & kona ♥


Etter noen timer i solen og det nydelige vannet tok vi bussen tilbake til Waikiki.
Nå var det på tide å finne tattoosjappa Silje hadde sett seg ut! Hun hadde nelig bestemt seg for å ta en liten tattoo den siste dagen hun var der!
Så vi slang oss i en taxi og fortalte hvor vi skulle. Det viste seg å være i andre enden av Waikiki, altså ikke så langt..

Silje likte sjappa og folka som jobbet der, og ble nå mer enn godt nok overbevist om at dette skulle skje!
Så hun booket time!
På hjemoverveien ruslet vi nedover hele Kuhio,sjekket ut butikker og var på utkikk etter et sted å spise. Vi endte opp med å gå på Chili's (som vi også var på i 2008) hvor vi koste oss med helt nydelig mat!*cheeeeese*


Så var det Starbucks, henge litt utenfor hotellet, så opp å ta kvelden ;)Dagens siste bilde blir tatt fra vår lanai (veranda) på hotellet

DAG 7 - Katamarantur

 • 08.09.2011 kl.21:13

Denne dagen skulle vi ut med svigerfar og resten av "Jersey 5", Jan-Hermann & Marianne på snorkling og "delfinjakt" på en katamaran!

Vi ble hentet utenfor hotellet på morgenen, for så å kjøre et stykke til der båten lå.
Like ved stoppet vi for å ta en titt på "The Black Pearl", skuta som har blitt brukt i Pirates Of The Caribbean! Den har de nemlig fraktet til Oahu for at den skal være en del av det nye Disney resorten de har bygd.Black PearlCoooool :)


Vel ute på katamaranen får vi froksost mens vi cruiser utover havet - digg!
Første stopp er der vi finner delfinene! Delfinene dukker raskt opp. De er Spinner dolphins, og de legger på svøm rett ved båten!*fine delfinene*


Så var det på tide å snorkle litt!
Vi fikk alle utdelt maske, svømmeføtter og en vest (som man kunne blåse opp om man ville..).
Vi la på svøm etter hun ene som jobbet på båten, så hun kunne ta oss med til der det var mest å se på.Det første vi så var en rokke!♥ MANNEN MIN ♥*hang loose*♥ my new hubby ♥


Så var det på tide å se litt flere av de vakre skapningen!
Hele gjengen (minus meg som er fotografen..)!


Dette var virkelig en deilig, avslappende og morsom dag på havet! Dette var Jan-Hermann & Marianne sin siste dag på Hawaii, så dette var en ypperlig måte å tilbringe den siste tiden på! 


Når vi kom tilbake fra katamaranturen, så var det fortsatt litt tid til å gå på beachen, so we did ;)Stefar, meg, Tommy & Silje forlover


Dette var også Silje & Stine sin siste dag i dette paradiset, så kvelden ble brukt til å spise sammen på Cheesecake Factory.Silje & Stine på vei til Cheesecake FactoryGjengen på Cheesecake FactoryTommy koser seg med nachosen sinNyyyydelig pasta!!


Vi fikk sagt hadet, ønsket de god tur og takket dem så masse for at de ville ta den lange turen til Hawaii for å være med i vårt drømmebryllup!
Håper dette minnet alltid vil være friskt i minnet, og gi dem et smil om munnen hver gang de tenker tilbake på det ;)Som vanlig ble nesten hver kveld avsluttet med en tur på Starbucks!Og den ble alltid "to go", for vi måtte jo nyte den på faste plassen utenfor hotellet ;)En himmelsk dag er over ;)


Stay tuned for more fun when we go to Hanauma Bay, Silje gets a tattoo, we learn to surf, I go skydiving, our honeymoon and of course THE WEDDINGDAY!!

Aloha ♥

DAG 6 - Dagen etter dagen

 • 08.09.2011 kl.10:24

Dagen etter bryllupet sto vi opp "seint".. Var ikke heeeelt i form, men pytt.. Alt var så bra og perfekt dagen før, så om man følte seg litt shabby denne dagen, så gjorde det ingenting ;)

Etter å ha gått gjennom bildene fra denne dagen, må jeg si det var svært få som tok seg bra ut denne morgenen.. Sorry, people :P

Vi dro på beachen på morgenen, Ala Moana Center på dagen (SHOPPE MEEEER!!!!!) og ut og spiste med Jan-Hermann, Marianne & "Jersey 5" på kvelden.


Tommy på "Hard Rock Cafe"*nam nam*

DAG 4 - Dagen før dagen

 • 07.09.2011 kl.22:00

Denne dagen startet med at Silje (forlover) og jeg tok en tur til Abhasa Spa på "The Pink Palace" for en konsultasjonstime (har hair & make-up der i morgen) og mani/pedi.


Her blir man jo egentlig servert alt.. Men Silje er vant til å ordne opp selv hun! Hihi..


Det viser seg at de har glemt det med mani/pedi :(
Så vi avtaler å komme tilbake noen timer seinere, og blir satt opp i tre timer.

Vi går ut bakveien på hotellet, for å tusle på stranden bort til "our beach" ;)


Baksiden av Royal Hawaiian aka The Pink PalaceSilje's & min fot på beachen til Royal Hawaiian


På stranda vår hooker vi opp med resten av gjestene våre som bor på vårt hotell. Det blir litt soling og bading før en liten kaffepause..


*gi oss i dag vår daglige Mocha Frappuccino*


Time to go back to Abhasa Spa!!


*sweeeeeeet*Har ikke så lange negler å jobbe med da.. Long nails freaks me out!Silje får french manicure


Vi går derfra freshe og fornøyde :)

Middagen denne kvelden nøt vi i godt selskap med svigers, svoger & svigerinne på Tiki's (hotellet's bar & grill).

Svigerfar, stesvigermor og Tommy's tre yngre søsken skulle egentlig kommet tidligere, men grunnet flytrøbbel landet de ikke før denne kvelden.. Vi 4 (svoger, svigerinne, Tommy & jeg) tok turen ut til Hilton på andre siden av Waikiki for å møte de før den store dagen i morgen.
Det var veldig koselig å se de alle igjen!
Tommy & jeg måtte dessverre ta en tidlig kveld.. Greit å få litt søvn før den STORE dagen ;)PS:
Neste innlegg kommer til å være dag 6!
Vi hopper pent over bryllupsdagen foreløpig, siden vi snart skal ha en bryllupsfest her hjemme ;)
Så kan jo ikke avsløre alt for mye ;)

Alohaaaaaaa ♥

DAG 3 - Diamond Head Crater

 • 07.09.2011 kl.21:11

Vi hadde satt klokka, vi hadde bestilt wake-up call og bestilt taxi, sånn at vi skulle være ved Diamond Head ca. klokken 05:00!
Vi hadde nemlig hørt at man må få med seg soloppgangen fra toppen! Og det gjorde vi ikke forrige gang, så da skulle vi jaggu få det til nå!

Når vi alle (Tommy, meg, Silje, Stine & Silje) møttes nede i lobbyen sto drosja klar. Når vi sa hvor vi skulle, så sa han bare at det ikke var noe vits.. De åpnet jo ikke før 06:00!
Yes, I was to blame..
Men jeg skylder på hvem enn som fortalte meg at vi måtte være der ved soloppgang..

Det var jo ikke noe poeng i å gå å legge seg igjen, så vi kjørte opp alle sammen ;)
Vi ventet utenfor en times tid (siste halvtimen dukket det opp flere og flere busslass med Japanere..), før de åpnet porten. Soloppgangen fikk vi med oss fra utsiden og litt på vei oppover.


Fra utsiden av vulkanenDet var ikke lett å være førstemann opp med de busslassa som dukka opp!Silje & Stine på toppenSilje & meg nesten på toppenNede i bunnen igjen..Silje & Tommy prøver å se sporty ut??


Etter vår tidlige "fjelltur", var det tid for beachen!
Av en eller annen grunn har vi ingen bilder fra denne beachturen.. Noe som er meget rart, siden vi (Tommy..) ALLTID drasser rundt på kameraet for å forevige alt mulig rart!

På ettermiddagen gikk vi med svigermor & stesvigerfar på Ala Moana Center for å shoppe litt. Vi bestemte oss for å la de stå for shoppingen, siden vi allerede hadde handlet inn en del og visste at vi kom til å bruke flere timer (dager..) til på shopping ;)
Før vi visste ordet av det hadde det gått flere timer, og det BARE på Macy's! Svigermor (nå snart EKTE svigermor!!) hadde fått seg masse fint, og svigerfar hadde også en pose med ting han var fornøyd med. Så nå var det på tide med litt mat!
Vi fikk tak i noen fler av følget, som tok turen i leiebil og møtte oss på Ala Moana for et godt måltid på "Bubba Gump".

Kan ikke fatte hvor vi har gjort av kameraet denne dagen??


Stay tuned for more ;)

DAG 2 - FØRSTE DAGEN I PARADIS!

 • 05.09.2011 kl.01:32

Vi våknet TIDLIG, hoppet i dusjen, fikk litt frokost og kastet oss i en drosje som tok oss til "Marriage license office". Der måtte vi fylle ut en masse info, hvor vi da måtte ringe Norge for å få svar på noe av det.. Inne på kontoret ble vi etter gjennomgåingen av papirene spurt om å "raise your right hand". Vi sverget på at alt vi hadde skrevet var sannheten og at vi ikke var i slekt! Moro!Dette møtte oss når vi gikk ut på verandaen denne morgenen!

 

Når vi var ferdige tenkte vi at vi kunne GÅ tilbake til Waikiki.. Vi var myyyye lenger unna enn vi trodde.. Men vi fikk oss en lang gåtur før vi til slutt slang oss inn i en taxi!Tommy foran "Hawaiian State Department Of Health" hvor vi ordnet med papirene.

 

Vel tilbake på hotellet fikk vi tid til å slappe av litt før vi skulle møte Nina (planleggeren vår) i lobby?en. Klokken 11 var vi alle på plass rundt poolen for å gå gjennom alt som skal skje den store dagen, og snakker litt løst og fast om ting og tang. Når vi hadde fått sagt og spurt om alt vi hadde på hjertet, gikk vi opp for å møte Mike og to andre folk for å ta en titt på Coconut Club. Vi blir helt slått ut av utsikten som møter oss!! Det var også mye større enn det vi hadde inntrykk av fra bildene vi hadde sett!
 

Etter omvisningen er det rett ned på rommet, på med badeklær og time to hit the beach!!

Der møtte vi resten av ?nordmennene våre? og koooooste oss i solen, i vannet, med Frappuccino fra Starbucks og med selskapet ;)


Waikiki beach!

 

 

Etter noen nydelige timer på beachen gikk vi ut med svigers, Jan-Hermann & Marianne for å spise.
Vi gikk på en restaurant med et stort akvarium med fisker og en havfrue! En "ekte" havfrue ;)Tommy's "Haleakala" - Smoking Pineapple!Jan-Hermann's "Haleakala"!


Etter masse god mat og drikke måtte vi kjappe oss innom et par butikker for å plukke opp et par "hiking sko".. Vi skulle nemlig opp "Diamond Head Crater" TIDLIG neste morgen sammen med forlover Silje, søster Silje og Stine! Og da er det greit med et par gode joggesko istedenfor flip flops ;)
 Deretter var det natta ;)
 

DAG 1 - OFF TO HAWAII

 • 04.09.2011 kl.23:57

Nå sitter vi på Starbucks, Cannery Mall, Lahaina, Maui. Vi drikker Mocha Frappuccino mens vi låner Wi Fi'en dems ;)
Vi måtte sjekke ut fra hotellet klokken 11:00, så nå har vi ca 3 timer å slå i hjel før vi må begynne å bevege oss mot flyplassen (vi tør ikke stikke så langt fra bilen som er FULL av klær, gaver, souvenirer osv..).. Så da tenkte vi at vi kunne begynne å blogge om turen vår ;)
Vi gjør det oversiktlig og greit, og begynner med "Dag 1" osv.. Vi kommer til å hoppe over bryllupsdagen foreløpig.. Vi skal jo ha bryllupsfest hjemme også, så vi legger ut bilder fra drømmebryllupet vårt etter festen hjemme ;)


DAG 1 - OFF TO HAWAII

Vi startet ferien vår med å invitere Silje over på noen drinker før taxien skulle ta oss til Gardermoen! Så fra klokken 22:00 satt Silje og vi og nøt gode drinker og kebab i godt selskap!
 

Egentlig skulle vi ha hentet mamma og stefar klokken 03:15, men siden vi brått satt og pimpet innpå, så bestilte vi like godt taxi til dem..

Taxien dukket opp 03:30-ish, så da var det ned med koffertlasset, og pakke inn i bilen som sto klar!

Halvannen time etter møtte vi svigers på Gardermoen.

Nå sto vi alle klare for å dra til Hawaii!!
 

Før flyet hadde lettet til London hadde halvparten av oss sovnet.. Det var verre i luften.. Bråkete fly, så lite søvn..
 

Vel fremme i London bar det rett ut for å få et par røyk før den 11 timer lange turen til Los Angeles.. 
 

Flyturen til L.A var LANG og tøff! Det var umulig å få den gode lange søvnen vi hadde sett for oss.. Så det ble litt rykk og napp-soving.. Vi "unge" var alle trøtte og grinete, noe som resulterte i litt dårlig steming..
 

Når vi landet fant vi ut at vi egentlig hadde ganske dårlig tid.. Å gå gjennom kontrollen i U.S.A er jo ikke akkurat noe som går fort.. Etter lange køer, rare spørsmål og leting etter bagasjen fant vi ut at nå må vi FORTE oss om vi skal rekke connecting flight! Tommy klarte å skaffe oss "Express connection lapper", så vi fikk sneket litt i køer.. Så var det å slenge fra oss koffertene og komme oss til terminal 4! Heldigvis måtte vi ut av flyplassen for å komme oss til riktig terminal, så da fikk 5 av oss fyrt opp noen etterlengtede sigaretter!
 

Inne på flyplassen fant vi ut at flyet var et par timer forsinket.. Noe vi alle var glad for!

Så var det gjennom nok en security.. Etter det fant vi en plass hvor svigers kunne sette seg ned for å slappe av litt, mens vi andre gikk ut igjen for å slappe av skikkelig med litt kaffe, mat og mer røyk!
 

Flyturen til Honolulu var vel ikke noe bedre enn de andre turene vi hadde hatt denne dagen. Og det startet med at det er en dame som har tatt plassen til noen andre passasjerer fordi hun nekter å ha ungen på fanget.. Hun hadde lagt ungen i et sete for seg selv isteden.. Flyvertinnenen kjeftet på henne og sa at hun må flytte på seg, hun nektet, de ba henne sette seg ned, hun nektet.. Sånn gikk det litt frem og tilbake før flyvertinnene sendte de andre passasjerene opp til "første klasse" på flyet.. Noen som har det ;)
 

Vi ankom Honolulu seint på kvelden/natten, tok taxi til hotellet og ble møtt av Jan-Hermann, Marianne, Silje & Stine i lobbyen i 00:30-tiden. De sto der med leis til alle sammen! Søt og fin mottakelse :D

Etter å ha sjekket inn tok vi oss en tur på "Lulu" for en drink før vi kastet oss i seng..

It had been a loooong day! But we were finally in HAWAI'I, BABY!!

Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits