Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene vi skrev i September 2010

Change of plans..

  • 27.09.2010 kl.22:33

First of all.. We now have a button you can push, so that you can read this blog in english! This is google-translation, so it can be a little weird at times.. It's the american flag on the right ;)
This is so our American family members can enjoy our blog too ;)


For et par innlegg siden skrev vi at nå var hotell og reception bestemt.. Det var løgn.. Hihi :P
Vi var ganske gira på ideen om og både bo og holde reception på The New Otani Kaimana Beach Hotel, men etter en del research viste det seg at det vil bli ganske trangt med så mange gjester. Dumt.. I tillegg er vi litt mer "vil-være-der-det-skjer-mennesker". Så å ha et hotell "så langt unna" strip'en var ikke så fristende egentlig.
Har nå sittet flere timer på tripadvisor og lest hundrevis av anmeldelser om hoteller rundt Waikiki Beach! Det er vel 2 eller 3 det står mellom nå.. Vi får forhøre oss litt med Nina, og se hva hun sier også ;)

Vi vil helst bo i enden av "Waikiki strip". Det var der vi bodde i 2008, og vi synes det var et genialt sted å bo!


Anngående reception så har vi fått en liten nedtur.. Det viser seg at når man leier et sted gjennom en restaurant eller et hotell, så må man være ute derfra klokken 22:00. Og det er for tidlig!! Vi kan jo ikke sette oss ned for å spise i 17-tiden, for så å begynne å pakke sammen 21:30?? Så hva gjør man da? Vi venter i spenning på svar fra Nina om det finnes noe håp om å feste litt lenger uten å måtte fortsette på en nattklubb eller noe..


Sånn utenom bryllup da.. Kan jo snike inn litt hverdagsprat her også ;)
Forrige søndag la vi fra oss røyken.. I går tok Tommy den opp igjen.. Siri-Linn prøver fortsatt så godt hun kan å holde seg unna giftpinnen, men det er HARDT! Hvorfor i all verden begynte vi med dette idiotiske greiene?? Men men.. Gjort er gjort osv.. Vi får se hva som skjer..
What else is new? Joda.. I dag har vi vært en tur på dagkirurgien i Porsgrunn.. Ikke noe å bekymre seg for.. Siri-Linn har bare hatt en liten operasjon i lysken, og nå er alt bra :D Dette var en operasjon hun har ventet på lenge, og endelig er det gjort! Full narkose og poff, så var vi ute! Noe de som jobbet der sikkert var glad for.. En mer pratsom pasient har de neppe hatt.. Bla bla bla bla bla helt til narkosen fikk hjernen og resten av kroppen bedøvet! Moro!
På oppvåkningen gikk det litt fortere enn planlagt.. Siri-Linn har vel ikke ro i kroppen til å ligge å glane i veggen! Så etter å ha "lekt med instrumentene" i en halv time, plinget hun på sykesøsteren. Da ble hun trillet inn til sin kjære Tommy (som også hadde sovet søtt), og 15 minutter seinere var de på farten hjem!

 

Neste oppdatering anngående bryllupet kommer når vi IGJEN er sikre på hvor vi skal bo og holde bryllupsfesten ;)
Greit at det fortsatt er 11 måneder igjen da ;)

 

*so long and toodle-loo*

 

(Vi har endret litt på layouten også.. Si gjerne fra om det er noe som ser rart ut på deres pc..)

Toastmaster og sånn..

  • 20.09.2010 kl.09:18

Blir et superlite og kort innlegg i dag..

Vi må bare få fortelle at nå har vi fått en toastmaster! Den utvalgte er Siri-Linn's kjære søster Silje S. Når vi først ringte og spurte fikk vi bare masse latter og skrik som svar.. Hmmm.. Men hun syntes det var kjempekoselig og satte stor pris på å bli spurt. Så da har vi vår toastmaster!

Forloverene våre.. Kanskje vi skal fortelle hvem det er også..
Tommy har broren sin.
Siri-Linn har Silje W. og Charly, sine besteste venner.

 

Reception og hotell er bestemt

  • 19.09.2010 kl.15:22

Nå er vi sikre angående "the reception". Vi vil ikke at alle skal vite ALT før den store dagen kommer, så vi kommer til å holde location hemmelig ;) Men det dere kan få vite er at det er et koselig "lite" lokale med en helt nydelig utsikt! Rett etter vielsen på stranden, så cruiser vi avgårde for å spise, drikke og kose oss ut i de små timer :D
Vi har også bestemt oss for hotell.
Vi hadde opprinnelig tenkt til å bo RETT ved Waikiki som vi gjorde forrige gang, men det er nå blitt et par steinkast unna..
Nina (planleggern vår) foreslo et hotell 10 min gange fra Waikiki som ligger helt nydelig til PÅ stranden! Hotellet heter "New Otani Kaimana Beach Hotel" og ser veldig fint ut! Det har flotte restauranter, flere forskjellige rom å velge blant, gratis internet, Beauty & Hair Clinic, gratis morgenkaffe i lobbyen, gratis utlån av strandhåndklær og matter, Concierge Service, Dry Cleaning and Laundry Service, Fitness Center, Hair Salon, Room Service, Travel & Activities Desk og mye mer!
De har et 3 etasjes anneks ved siden av hotellet for de som ønsker å bo litt mer "selvstendig" med egen kjøkkenkrok osv. På hjemmesiden (http://www.kaimana.com/index.htm) står det at prisene ligger fra $129. Og det er jo ikke så ille for et så fint hotell!
Vi håper så mange av gjestene våre vil bo på dette hotellet med oss, så kanskje vi til og med kan få til en slags grupperabatt??

Her er noen bilder bare for å friste.. ;) 

New Otani Kaimana Beach HotelOcean View Superior RoomOcean Front Superior RoomNight view fra Waikiki Side Rooms

 

Til gjestene våre:

De av dere som er interressert i å bo her sammen med oss (vi lover å ikke fly ned dørene deres..), gi oss beskjed. Vi skal som sagt prøve så godt vi kan å få til grupperabatt. Vi må bare ha et ca tall på hvor mange rom vi trenger for å kunne gi dere en nøyaktig pris på rommet.
Eller fortell oss hvor mye dere vil/kan bruke på et hvilket som helst hotell pr natt, så skal vi høre om Nina kan sjekke litt og finne ut noe om andre billigere hotell.

Kommenter, kommenter, kommenter ;)

Wedding update

  • 17.09.2010 kl.10:25

I dag mottok vi en ny mail fra Nina, men denne gangen var det ikke like hyggelige nyheter som de andre mailene vi har fått :( 
Det virker som det blir meget vanskelig å få til en utendørs reception. Det er ikke lov til å ha alkohol i offentlige parker o.l., og det må man jo ha i et bryllup! Om vi skulle leid en privat tomt hadde vi totalt sprengt budsjettet vårt, og det vil vi jo ikke.. Så da ser det ut som det blir en innendørs fest.

Nina har fått "ok" på at hun kan begynne et litt "videre søk", så da venter vi i spenning på hva hun finner ;)
Vi har tittet litt på hoteller som har lokaler til bryllup og det er mange fine der, så det ordner seg nok selv om vi ikke får vårt drømmebryllup ute med havutsikt.

Når det gjelder hotell vi skal bo på, så har vi veldig lyst til at vi og alle gjestene kan være samlet på et hotell. Det hadde jo vært kjempekoselig å kunne spise frokost sammen og si "da møtes vi i lobbyen" ;)
Vi skjønner jo selvsagt at kanskje ikke alle vil bo på det hotellet vi velger, men håper at det er noen som vil det! Kanskje vi til og med kan få til en type "gruppe-rabatt"?

 Nå er det ikke lenge igjen før vi kan bestille fly!!!!!

De første skrittene..

  • 10.09.2010 kl.09:18

Ideen til bryllup på Hawaii kom etter vår fantastiske Hawaiiferie i 2008.
Vel hjemme brukte vi nettet flittig til vi kom over siden til Nina (http://www.hawaiibryllup.com/). Så i februar 2009 sendte vi henne en mail hvor vi la frem ønsket vårt. Mailen som kom tilbake var lang og informativ! Vi ble skikkelig gira og bestemte oss der og da at: "Jo, dette skulle vi få til!"
Vi sa fra til Nina at vi tar kontakt igjen når det er ca et år igjen til bryllupsdagen..
Så august i år sendte vi avgårde en mail og fortalte at nå er vi klare til å begynne!

Hun fikk vite hvor vi vil vies, hva slags "reception" vi vil ha, hvor vi vil bo osv osv.. Hun sender oss forslag til både det ene og det andre. Hun har bodd på Hawaii i mange år og veit hva stedet har å tilby. Vi bare sier til henne hva vi ønsker av ting og tang, og hun ser hva hun kan få til! Fantastisk! Så sinnsykt deilig å ha en så flink og herlig dame som fikser alt ;) Da blir det null stress her i Norge før bryllupet! Og er det noe fruen (snart frue da..) i huset er kjent for, så er det å stresse :P Så dette er jo knall! Hun tar seg av planlegging, booking, tipser oss om masse rart og har full kontroll på vårt drømmebryllup.

Noe av det første vi gjorde var å betale henne for "pakken" hun tilbyr. Da har vi unlimited korrespondanse med henne, beachpermit for vielsen, en til å vie oss (ikke-religiøs vielse), fotograf, videograf, weddingleis, wedding certificate og sparkling cider for a toast after the ceremony!

Vi fikk vite at datoen vi skal gifte oss på er en høytidsdag på Hawaii og at det som regel er smekk fullt på beachene, veiene og ellers denne dagen.. Men vi kjører på med Mokulei'a Beach (Lost-location) for det, og håper på det beste ;) Stranden er lang og forhåpentligvis er det en flekk ledig så vi kan vies i de skjønne omgivelsene.


Bildet tatt av oss i 2008Scener fra 1 episode av lost.Tommy på Mokulei'a BeachNå er det "reception" som planlegges. Vi hadde egentlig sett for oss en slags utendørs luau ved havet, så Nina forsøker å finne noe som passer våre beskrivelser. Men viser det seg at det blir vanskelig, så er vi åpne for andre ting også. Vi er bare så gira på tanken om å ha det utendørs! Og kunne se havet hele kvelden!

Vi gleder oss så sinnsykt til dette!!!! ♥

Tommys bryllupsklær er allerede i boks! Buksa fant vi i Sandvika i fjor og skjorta dukket opp på Match på Storbyen her hjemme i våres!
Jeg tar det litt rolig når det kommer til å finne kjole.. Jeg må ned 10-15 kg først.. Så til uka setter jeg i gang lavkarbo-kur og trening for fullt! Så når jeg har fått tilbake de gamle formene igjen, DA setter jeg i gang med å prøve kjoler! Har jo sett en del på nett allerede da.. Så veit jo nogelunde hva jeg skal se etter ;) Den skal være lett, flowy og nyyyydelig ;)


Denne fikk jeg faktisk prøvd i fjor når! Veldig fin kjole!Denne koster sikkert mer enn hele bryllupet, men DAMN, så stilig!!Fiiin! Men vil helst ha stroppeløs..Enda en Angelo Lambrou-kjole.Kjempesøt da!!Ikke noe beachkjole men..Nei.. Nå har vi fryktelig dårlig tid, så får se om vi får skrevet litt til når vi kommer tilbake fra Drammen :)

Fikk lagt inn noen bilder av noen kjoler.. Hva synes dere? Om det er noen der ute som leser bloggen vår da? ;)


Gjester!
Vi har invitert 33 gjester. 18 av de har sagt at de er mer eller mindre sikre på å komme, 5 har sagt nei pga økonomi osv, mens resten fortsatt er i tenkeboksen.
Vi har glant gjennom UTALLIGE sider på nettet etter den perfekte innbydelsen, og den fant vi! Det er bare det at de var ille dyre :( Men vi får se ann.. Håper vi får det til!!

Før vi satt oss ned for å skrive liste over hvem vi skulle invitere, så vi for oss et lite bryllup med 10-12 gjester.. Når vi koblet inn hjernen fant vi fort ut hvor urealistisk det var.. Foreldre, søsken og de nærmeste vennene - poff! 33 stk.. Men skal vel ikke klage, blir jo kjempemorsomt å ha alle våre nærmeste der på den store dagen vår :D

LOCATIONS

  • 05.09.2010 kl.21:07

Her tenkte vi at vi skal få ramset opp alle locations som har med bryllupet å gjøre.

Vi har ikke så mange steder som er sikre enda, så det er bare å følge med for oppdateringer ;)

Vi håper å få til selve vielsen på Mokule'ia Beach. Det var der Lost-gjengen kræsjet i første episede av "Lost".
Stranden har blitt brukt som campen deres i mange episoder. Vi var der i 2008 og synes det var helt nydelig der!


Lost Filming Locations: Mokule'ia BeachCrash site på Mokule'ia Beach!

Lost sesong 1 på Mokule'ia Beach!

Hawaii Lost Filming Locations: Mokule'ia BeachNydelige stranden!


Når det kommer til der vi skal bo og holde festen, må vi ta en nærmere titt på Waikiki!

Som Wikipedia så fint sier:
Waikîkî or Waikiki is a neighborhood of Honolulu, in the City & County of Honolulu, on the south shore of the island of O'ahu, Hawaii. Waikiki Beach is the shoreline fronting Waikîkî. 

Vi tenkte vi kunne skrive litt om hva Waikiki og stedene rundt har å tilby. Kanskje våre gjester kan hente noen reisetips herfra? Eller kanskje vi har et par lesere som legger neste ferie til Hawaii på grunn av dette? Uansett, kos dere med lesestoff over hva dere kan finne på her!


What to do when visiting O'ahu:


Opplev en ekte Luau!


Ta en dag hvor du nyter solen og vannet på Hanauma Bay!
Et naturreservat hvor man kan se utrolig masse fint!

Kanskje vi skal få til et besøk her i 2011?


Ta en tur til North Shore og surf en dag! Et av verdens beste surfesteder!


Gå en tur inn i Manoa Valley, for å ende opp ved Manoa Falls!


Besøk Pearl Harbor og lær en ting eller to! Bildet er av USS Arizona Memorial.


Nyt utsikten fra toppen av Diamond Head Crater! En fantastisk gåtur med en enda mer fantastisk utsikt!


Billig shopping er sunt for lommeboka!


Men her kan du også la lommeboka få kjørt seg skikkelig!


Have fun at the beach!!


Kost på dere en "Royal Swim" på Sea Life Park! ABSOLUTT verdt pengene!!


Å se O'ahu ovenifra er noe vi heller ikke har gjort.


Whale watching er også noe vi har til gode..


Hawaii Shark Encounters! Dette SKAL vi gjøre!!


Man kan ta en "Submarine Tour", og se hva som finnes under overflaten!


Der fikk dere en god peiling på hva O'ahu har å tilby! Selvfølgelig er det drøssevis av andre ting man kan gjøre også!

Lei en bil eller moped og cruise øya rundt uten mål eller mening!
Sett deg på Starbucks og nyt en god kopp kaffe!
Kos deg på beachen helt til solen går ned!
Gå og gå og gå og gå helt til du ikke orker mer, så tar du taxi hjem ;)

*****ENJOY*****

Our history

  • 05.09.2010 kl.15:56

Vår historie startet en sommerdag i 2004. Ei jente på pc'en i Sarp og en gutt på laptopen i Oslo. Vi hadde begge en Blink-konto, Dagbladets egen "datingside".Jeg, Siri-Linn, hadde et bilde der jeg lekte meg i et huskestativ.

Det fikk Tommy øye på, og tok med en gang kontakt! Kommentaren lød: Jeg vil også være med å leke!"
Det fanget øyeblikkelig min interesse! Det skadet ikke at bildet av gutten viste DEN hunken heller da ;)


Dette var et av de første bildene jeg fikk se av Tommy.

Vi utvekslet fort msn-adresser, og snakket sammen så og si 24/7! Det var dager vi var på jobb hvor vi begge gikk rundt som zombier, siden det var viktigere å prate sammen enn å sove..

Etter en måned i cyberworld skulle vi endelig møtes! Jeg inviterte Tommy til Sarpsborg for å ta en liten fest. Siden jeg ikke hadde som vane å møte fremmede hunks, så tok jeg med en kompis, KV, for å møte Tommy. Det var planlagt at vi skulle møtes på Quality Hotels parkering, for så å dra til Storbyen for å få et par piercinger. 
Må si jeg var en god del sjenert der jeg for første gang så Tommy! Jeg turte ikke en gang gå ut av bilen! Bare hilste fort gjennom takluka og ba han følge etter.
Vi kjørte ned i Greåkerdalen til KV for å ta en bil videre til storbyen. Da ble det litt mer "ordentlig" hilsing!

Vel fremme (Tommy fikk litt sjokk av kjøringa mi.. De første årene med lappen var jeg litt VEL ivrig på gassen..) på Storbyen, bar det rett til Madison! Tommy fikk en nipple- og bryn-piercing, mens jeg tok en i navelen (hadde jo på de to stedene fra før..).

Tilbake hos KV ble det inntatt noen øl og vi koste oss til langt på natt!


Slik endte vårt første møte ♥Ca en måned etter dette var vi offisielt et par! 19. august 2004.


"Langdistanseforholdet" varte ut 2004. I januar 05 flyttet jeg nemlig inn til Oslo for å bo med Tommy i hans brors leilighet!

Tommy jobbet da på lageret på Elkjøp og jeg fikk meg jobb på Prix Kjelsås.
Etter noen måneder fant vi ut at vi kanskje skulle finne oss vårt eget sted.. Vi begynte å se på nettet etter en leilighet, men fant fort ut at Tigerstaden var veeeldig dyrt! Tommy foreslo at vi kunne flytte til Sarp (et sted jeg hadde sagt at jeg aldri skulle tilbake til, hihi..), så vi begynte å titte litt der.
En dag fikk vi vite at en kompis av meg skulle leie ut første etasjen i huset sitt, så der endte vi opp som leietakere.
Så fra aug/sept 05 var vi Sarpinger!

Vi koste oss masse på Borgenhaugen! Det var her Tommy fridde! Gjennom en egenlaget bok med bilder og tekst fikk jeg spørsmålet på sengen den 19. august 2005! Dere begynner kanskje nå å skjønne hvorfor vi vil ha bryllupsdatoen den 19.08.2011?
Vi begynte etterhvert å savne å ha noe eget.. Noe vi kunne pusse opp og gjøre hva vi ville med.. Jakten startet tidlig i 2007. Nå skulle vi kjøpe!
Vi var på et par visninger her og der uten å helt finne "vårt sted". Så dukket det opp en liten leilighet på Kurland. Vi tok med mamma på visning og ble helt ville i blikket når vi kom inn døren! Denne SKULLE vi ha! And guess what? We did!

1. april 2007 flyttet vi inn i vårt første lille krypinn! Det var ikke store leiligheten, men et sted må man jo begynne ;)
I 3 år nå har vi pusset opp alt utenom stua. Så her følger noen bilder over hvordan vi har fått det.


Det opprinnelige badet.Badet 2 dager før vi flyttet inn. Med fint hjørnedusjkabinett i det høyre hjørnet.Gangen før vi gikk amok!Gangen etter en SKIKKELIG oppussing i 2009.Innflytningsdagen i 2007That's better!Soverommet på innflytningsdagen.Soverommet var vårt første prosjekt. Disse skapene MÅTTE vekk!Med egendesigna skyvedørsgarderobe ser det bedre ut!Nytt gulv, tapet, maling, lister osv osv, så har vi brått et nydelig soverom ♥Dette synet byr ikke akkuratt til hygge på verandaen..Men det gjør dette!!


Hmmm, nå har dere fått se alle rommene utenom stua.. Vi har jo gjort et par småting her også, men ikke full oppussing.. Får vel slenge ut et par bilder av stua også da.. Her er godhjørnet! Tv'en er ganske utdatert, men når man sparer til bryllup, så får det bare stå på vent..Liten leilighet, så MANGE Ikeabokser.. Pc-hjørnet til Tommy.. En sykkel som skulle vært brukt oftere.. Og en bokhylle som skulle vært byttet ut/malt.. Bøkene mine drukner i 3 rader der inne..


Sånn! Det var vårt lille krypinn!


Gjennom disse årene har vi vært litt ute å reist. Vår første utenlandstur var til London i 2005. Vi tok en langweekend på sparket! En kjempekoselig liten ferie med sightseeing, SHOPPING og mye tull ;)


 
Man drar ikke til London uten å ta et slikt bilde ;) Tommy poserer mer eller mindre villig ;)Vi tuslet en tur mot "London eye", men det var stengt :( Men fikk dette stilige bildet da!


I 2006 ville Tommy ta en ny tattoo (han har en fra før). Da bar det av sted til Tattooica for å få Nemi-dragen på leggen! Vi DIGGER Nemi!!


Se så fornøyd han er!


26.08.07 bar det avsted til vår andre skikkelige utenlandsferie! Da stod Egypt på reiseplanen! Vi fant en BILLIG 2-ukers tur og dro av gårde!
Dette var en helt nydelig ferie! Vi stasjonerte oss i Sharm El Sheik og tok også en weekend i Kairo. Der fikk vi se pyramidene, Sfinxen, det egyptiske museum og masse annet! Dette er noe jeg hadde drømt om å se lenge!
i Sarm El Sheik var vi på beachen så og si hver dag, en dagstur i båt hvor vi dykket for første gang (UTROLIG opplevelse!), 4-hjulskjøring i ørkenen, krokodille og slange show hvor vi ble tatt opp på scenen og fikk slanger rundt halsen!


Fine pyramidene!Tommy leker med en krokodille ;)Her tar vi en hvil etter litt rally i ørkenen!Vår første dykketur! Dette SKAL gjøres igjen!Vår neste ferie gikk til HAWAII!! Det var der vi bestemte oss for at "This is the place where we will get married!"
Den siste dagen i september 2008 satte vi oss på fly mot Hawaii! Etter litt over et døgn var vi fremme!Såååå digg å endelig vite at vi er fremme!Det var kveld når vi kom frem, så vi fikk ikke sett stort da.. Men med en gang vi stod opp dagen etter bar det rett til Waikiki Beach! Sweeeeeet!!Så litt shopping.. Det var jo klart Tommy måtte ha denne :PMat må man ha! Vi dro på Bubba Gump og fikk servert verdens beste reker!! Er litt redd Tommy kommer til å legge ned veto på at det er her vi skal ha bryllupsmiddagen :PVi hadde en FANTASTISK dag hvor vi leide mopeder og cruiset rundt overalt! Dette skal også gjentas når vi drar tilbake!*smile*En tur opp til Diamond Head Crater er absolutt verdt "klatringen"! Det er en vulkan som har vært død i over 150.000 år.Her er vi på toppen og ser ned mot Honolulu.*smask*De var så fine og herlige!!Her er vi slitne og svette etter en tur gjennom Manoa Valley. I bakgrunnen er Manoa Falls som var så og si tørr! Lite regn, lite fossefall.. Men en nydelig tur! Her fikk vi også se en Lost-location!Nå har vi kommet til Polynesian Culture Center hvor vi var på vår første luau!Her var vi også tilskuere til et forrykende show!Hanauma Bay! En vakker strand! Naturlig formet inne i en vulkan (eller noe..). Dette er fredet og det er strenge regler for å "komme inn". Her kan man se uttallig marineliv, delfiner, havskilpadder osv osv.Se så heldige vi var!! For en følelse man får av å ligge å svømme inntill en havskilpadde!


Når vi bestemte oss for å reise til Hawaii så sjekket vi jo selvsagt muligheten for en guidet Lost tur! You know, the tv-show.. Så en hel dag reiste vi rundt med 8 andre fans for å titte på alle mulige slags Lost-locations. Dette var sinnsykt moro! Så er du fan, kjenner du nok igjen noen av disse bildene ;)


"Valley of the temple" hvor Sun & Jin giftet segThe crashsite! Det er her vi skal vies!!The others camp!!!! Og der sitter jeg ;)Yemi's plane!Oceanic Airlines!!!!Dagens siste Lostlocation.. 


Etter dette er det middag i byen og en tatto til Siri-Linn, så til hotellet før vi skal tilbringe vår siste natt i Honolulu :( Men en ting skjedde før vi tok kvelden!
Vi hadde slappet av litt på rommet og skulle ut for å ta siste røyken før det var natta.. Vi går ut av hotelldøren, og hvem stå på trappa?? SAWYER & JIN!!!!!!!!!!!!!! Jeg, som gikk først, blir TOTALT freaked out!! Får ikke frem et ord! Tommy dytter seg fremover og begynner å mumle at jeg er "speachless".. Vi håndhilser og slår av en prat mens de venter på taxien de har bestilt! De stod egentlig og snakket med designeren av hotellet vårt, men den samtalen ble det fort slutt på når jeg kommer skjelvende bort! Vi snakker og ler sammen i 5 minutter, så drar de av sted.. "nice to meet you" er det siste Sawyer sier til oss før de slenger seg i taxien!
VI HOLDT PÅ Å DØØØØØ!!!! Hihi ;)Vi dro hjem i stiiiiil ;)

DETTE VAR TIDENES RÅESTE, FINESTE OG DEILIGSTE FERIE!!
Vi lengter så veeeldig tilbake!!


Siden Hawaii 2008 har tiden gått med til jobb, familieferier, spare penger til bryllup, drømme om eget hus med en hage vi kan stelle i (dette skal fikses etter bryllupet!), leke med vennene våre og ellers bare koooose seg!

En litt uvanlig ting som skjedde 23.07.10 er jeg bare nødt til å skryte av! Legger ved en video så kan dere se selv ;) Det er jeg som får en "high five" og i slutten av filmen er jeg den blonde jenta ;)

video:my movie2

ALOHA!

  • 04.09.2010 kl.18:14

Nå drives det for fullt for å lages en wedding blog! Så her testkjører vi et innlegg ;)
Denne bloggen lages for alle våre nære og kjære, så de kan ta del i alle forberedelser og sånn langs veien!
Tenkte også å ha en masse info om Hawaii, stedet vi skal vies, hvor vi skal holde festen, overnatting osv osv.. Kjekt med litt info! Så hold øye med bloggen vår, og du vil få svar på hva enn du lurer på ;)

Da fortsetter vi videre med pynting og mekking!

*tudelu for now*

Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits