Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene vi skrev i September 2010

Bordplassering

  • 26.04.2011 kl.14:56

Nå har vi sittet i flere dager for å finne ut hva som blir best bordplassering - en vanskelig oppgave!
Vi har nok en gang googlet, ringt rundt og tenkt etter hvem som passer best ved siden av hvem..
 Mest sannsynlig blir vi jo bare 16 til sammen, så vi trodde vel at det skulle bli en enkel sak å sette sammen folka, men neida..
Nå i disse dager hvor det er foreldre, steforeldre og både hele, halve og stesøsken, så går det ikke lenger an å bruke den "tradisjonelle bordplasseringen".
Vi kom derfor opp med en løsning som vi tror alle vil bli fornøyd med! Det er hvertfall vi! ;)
 

Det finnes mange bordløsninger å velge mellom:Siden vi er så få er det ikke alle de løsningene som funker for oss..
Vi har egentlig sendt av gårde en mail med hvordan bordoppsett vi vil ha til planleggeren vår, men nå som det nærmer seg det endelige tallet på gjestene, er vi nødt til å gjøre litt om på det.. Det er jo nesten 4 måneder igjen til den store dagen, så det bør vel ikke by på problemer ;)


Om vi skulle fulgt "reglene" til punkt og prikke ville det sett slik ut:

Regler for bordplassering i bryllup:  

Brudgommens mor Brudens far Bruden Brudgommen Brudens mor Brudgommens far

Bruden sitter til høyre for brudgommen.

Brudens far sitter til høyre for bruden med brudgommens mor til bords. Brudens mor sitter til venstre for brudgommen med brudgommens far til bords.

For skilte foreldre som er gode venner, gjelder samme bordplassering som ovenfor. Deres nye partnere blir plassert sammen med de øvrige gjestene.

Forloverne skal ha hverandre til bords dersom de ikke er av samme kjønn. Er de det, skal de plasseres sammen med brudeparets nære familie.

Besteforeldre på begge sider sitter ved siden av hverandre eller plasseres blant fadderne. I alle tilfeller skal de sitte "høyt" ved bordet.

Ellers gjelder den regel at man best mulig bør blande familie og venner fra begge sider.


Vi synes dette ble alt for mange regler og alt for mye kluss, så derfor kjører vi eget oppsett!
MYE BEDRE, MYE KOSELIGERE!

Kjolen er kjøpt!

  • 09.04.2011 kl.18:21

Da var kjolen i boks!
I dag dro forloveren min Silje og jeg inn til Kristins brudesalong for å prøve kjoler fra to av favorittdesignerne mine - Maggie Sottero & Pronovias. Jeg dro dit med en følelse av at jeg skulle komme en del blakkere hjem.. Og der fikk jeg rett ;)
MEN.. Den "halleluja-dette-er-kjolen"-følelsen som jeg har ventet på uteble.. Derfor var jeg VELDIG i tvil om jeg skulle kjøpe kjolen eller ikke.. Jeg har hørt flere si det at når den riktige kjolen er på, så VEIT du det!
Så hvorfor visste ikke jeg det?
Hvorfor fikk jeg ingen åpenbaring om at DETTE er kjolen?

Jeg har sett på kjolen tidligere og har likt den veeeeldig godt. Har hatt en feeling om at det er den jeg vil gifte meg i..
Kjolen jeg prøvde var alt for lang, litt for stor, og hadde et par detaljer som jeg skal gjøre om på (selvfølgelig..).. Så kanskje det er grunnen til tvilen? Håper at wow-følelsen vil komme når jeg står der i den ferdige kjolen!
Jeg har i tillegg en bra gulfarge i det som skal være hvitt hår, så det trakk ned helheten når jeg sto og så meg i speilet..
Når august kommer og jeg har lenger og hvitere hår, brunere kropp og forhåpentligvis noen kilo lettere, så håper jeg at jeg vil se smashing ut i brudekjolen min!!

Jeg er også veldig redd for at jeg ikke skal klare å finne den typen sko som jeg har sett for meg.. Fælt å være en så pirkete perfeksjonist vettu.. Jeg lager bilder av ting jeg vil ha i hodet, så er det ingen som gidder å produsere disse produktene..
Smykker er også stress.. For jeg liker hverken gull, diamanter eller perler.. Og hva har vi igjen da? Ikke mye.. Og ut av dette "ikke mye", hvor mye av det passer til meg? Jo, ikke en dritt..
Huff, så negativt innlegg dette ble.. Jeg skulle jo svevd på en rosa sky i dag!
Who took my puffy pink cloud??

Skulle gjerne lagt ut masse bilder av meg i kjolen, så jeg kanskje kunne få noen trøstende ord om at jeg så helt fantastisk (?) ut, men kan jo ikke vise meg frem i kjolen før den store dagen ;)


Nei.. Nå ruller jeg av gårde til min andre forlover, Charly, for å fiske etter komplementer ;)


Nytt design

  • 05.04.2011 kl.09:51

Velkommen til hawaiiwedding v. 2.0.

I det siste har Tommy lekt seg med design og programmering for å gjøre bloggen vår mer attraktiv, og dette er resultatet!
Han driver og lærer seg både webdesign og webprogrammering for fullt her, så bloggen vår har blitt en av prøvekaninene hans :)
Om dere skulle komme over en liten feil eller noe som ser rart ut, så sleng inn en kommentar om det, så skal det nok fikses i en fei ;)


Her kommer et bilde av hvordan bloggen så ut før Tommys makeover.
Hva synes dere? Er oppgraderingen fin? Kunne den vært bedre?


Info til gjestene våre

  • 02.04.2011 kl.21:53Nå nærmer vi oss den store dagen med stormskritt! Så da tenkte vi å poste all info dere trenger i ETT innlegg, slik at dere slipper å hoppe fra innlegg til innlegg for å lete etter informasjon.

Tidlig den 15. august drar vi og 5 andre med fly fra Gardermoen til Hawaii. Vi mellomlander både i London og Los Angeles. Samme kveld lander vi i Honolulu! Deilig med tidsforskjell når man reiser 12 timer tilbake i tid ;)

Fra flyplassen drar vi rett til Aston Waikiki Beach Hotel for å sjekke inn. Da regner vi med at alle er slitne etter den lange reisen og hopper rett til køys!
Aston Waikiki Beach Hotel ligger rett ved Waikiki Beach. THE place to live! Vi har ikke noe erfaring med Aston fra før, men har lest en haug av gode anmeldelser på www.tripadvisor.com.
Gjennom Sr. Sales Manager har vi fått oppgradert rommet vårt til en Jr. Suite! Yay, som vi gleder oss til å boltre oss rundt på et stort og fint hotellrom :)


Aston Waikiki Beach Hotel


Aston Waikiki Beach Hotel


Jr. Suite


Lobby


Vi får tre hele dager til å slappe av og jobbe med brunfargen før bryllupet. Selv har vi tyvstartet på Brun & Blid.. Må jo jobbe oss opp et fint grunnlag, så vi ikke ser svidde ut på bildene som skal tas :)
For vår del blir det litt forberedelser mht den store dagen de første dagene.. Perfeksjonister som vi er, så kommer vel vi til å stresse og være så nervøse for at ting ikke skal gå som planlagt, at vi ikke kommer til å få sovet så mye.. Men så mye som kommer i orden nå med planleggeren vår, Nina, så bør det vel gå bra ;)
Vi har nylig skrevet under kontrakten mht lokalet, maten og serveringen, så det er i boks!
Hotelloppholdet, reisen og bryllupsreisen er også kjøpt og betalt!

Den 19. august blir alle gjestene kjørt til vielse stedet med en minibuss eller van. Vi regner med at det vil ta mellom en og to timer. Spørs på trafikken.. Det er jo selvfølgelig en type ?holiday? den dagen vi skal giftes :P
Etter vielsen blir vi igjen på stranden for å ta bryllupsbilder, deretter blir vi alle kjørt til stedet der bryllupsfesten skal holdes.
Der blir det god mat, åpen bar, underholdning og mye moro! Etter noen timer beveger vi oss bitte litte grann for å fortsette festen et annet sted med litt mer liv ;)


Forhåpentligvis blir dette det beste bryllupet dere har vært borti!! ;)


Når det kommer til kleskode, så blir det ikke noe stivt og formelt.. Klart man skal pynte seg, men gå for noe mer sommerlig enn en mørk dress! Vi skal tross alt være på Hawaii!
Vi kaller det ?Beach Formal?!
Brud & brudgom skal være kledt i hvitt, så vi kjører på med den vanlige regelen om at ingen andre kan gå i hvitt den dagen ;) Vi vil også gjerne utelukke svart.. Vi er begge to veldig glad i svart, men ikke på denne dagen..
Om dere klarer, så ha gjerne en lilla detalj i antrekket, men ingen tvang ;) Som sagt før har vi valgt lilla som tema i bryllupet :)


Inspirasjon, tips og ideér


Per i dag er vi 14 til sammen som har booket og er klare for bryllup på Hawaii!
Innen denne måneden er ferdig er det forhåpentligvis et par til som har slengt seg på :)

Vi gleder oss så syyyyykt masse til å feire denne fantastiske dagen med våre kjære ♥


Vi har også tenkt litt på det å ha en fest når vi kommer hjem.. Så enda fler kan ta en skål med det nye ekteparet ;)
Vi regner med at det da blir en litt uhøytidelig fest.. Vi håper at det kan holdes utendørs med grilling og kos, men det spørs jo på hvor kjapt vi får det til etter Hawaiituren.. Brått er det for kaldt, og da er det kanskje greit å holde festen innendørs.. Etter å ha smelt til med et bryllup på Hawaii, tenkte vi å ha et meget stramt budsjett på "hjemmefesten".. Så om dere har noen gode ideèr til en billig uhøytidelig bryllupsfest, så skrik ut!


Om det er noe dere lurer på eller om det er noe dere vil vi skal blogge om, så sleng inn en kommentar, ring oss,mail oss eller stikk innom ;)


Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits