Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene vi skrev i September 2010

OUR HONEYMOON

  • 25.02.2011 kl.10:44

Bryllupsreisen vår går til fantastiske Maui!
Det blir en kort liten flytur fra Oahu, så en nydelig uke hvor vi slapper av, koser oss og forhåpentligvis tar dykkelappen!

Vi har jo som skrevet tidligere trålet www.tripadvisor.com etter et greit billig hotell.. Men nå har vi kommet til fornuften (eller gått fra fornuften.. Spørs på hvordan du ser det..)! Vi skal nemlig booke oss inn på Hyatt Regency Maui Resort & Spa!
Ja.. Det var et av de hotellene vi blogget om her om dagen som vi egentlig ikke hadde råd til.. Men halloooo!? Det er bryllupsreisen vår jo! Og de har PINGVINER på hotellet!! Bare det er jo god nok grunn til å booke seg inn der ;)

I tillegg til disse søte pingvinene er det også mer dyreliv der. De har flamingoer, svaner, papegøyer og traner!

Vi vil da bo på Kaanapali Beach, så det er bare å tråkke rett ut av hotellet og legge seg rett ned på beachen (nesten da..)!
Hva hotellet har å tilby:
- Butikker (de har til og med Macy's der!!)
- Spa
- 4 restauranter og 5 lounger
- Luau
- Drømmehager
- Vannsklie
- Fossefall
- Pools
-Tennis
- Cabanas
- Treningssenter
- Hula lessons
- Lei making
Og masse mer!!!!!

Vi har gitt vår "travel agent" i Las Vegas godkjenning til å bestille fly tur/retur Maui, hotell i en uke, billeie i en uke og et lite hotellopphold ved flyplassen i Honolulu natten før vi flyr hjem til Norge!
Så nå er det bare å vente på regningen..


Her kan dere se hva vi har i vente!Her skal vi nyte tiden innendørseller her..Palace Suite CourtyardHengebroenLahaina Pool by nightLahaina PoolSpa Relaxation RoomPoolKeiki LagoonGrotto BarRomantisk..Ocean HaleSpa Moana Oceanside CabanaMoana Athletic ClubHalona Kai RestaurantJapengo - Pacific Rim Restaurant and Sushi LoungeJapengoSwan Court hvor vi skal nyte frokost hver morgenSwan CourtSwan CourtUmalu- Poolside and Oceanfront diningNapili LawnSweet


Misunnelig nå?
Dere skjønner kanskje hvorfor vi gleder oss SINNSYKT til denne reisen?


Brudekjoler - Inspirasjon

  • 24.02.2011 kl.21:11

Jeg har tittet en del på brudekjoler i det siste, og tenkte jeg kunnelegge ut litt bilder til inspirasjon :)

 

Elie Saab for PronoviasJessica by Lara Helene Bridal AtelierMaggie Sottero - AshaMaggie Sottero - AspenMaggie Sottero - VanessaMaggie Sottero


Pronovia - IbizaSincerityOg en søt liten sak med vinger ;)Nå nærmer tiden seg da jeg skal ta med meg forloverne mine og fly fra butikk til butikk for å prøve brudekjoler!
Er det noen som har noen tips til hvilke brudesalonger som er verdt et besøk, så skrik ut! Dere ser hva slags kjole jeg er på jakt etter ut i fra bildene ;)

Drømmekjolen min har empire waist, i chiffon, er stroppeløs, gjerne romersk/gresk/gudinne stil og den skal være hvit!
Jeg har min favoritt blant kjolene på bildene, men det kan jo ikke røpes i tillfelle det er den jeg ender opp med ;)

Hva synes du om kjolene?

MAUI

  • 20.02.2011 kl.16:12

Nå er vi på jakt etter det perfekte stedet for å chillen på honeymoon'en vår!
Destinasjonen er Maui!
Vi har nettopp startet googlingen etter hvor man kan bo, hva man kan gjøre og hvilken side av øya som egner seg best for par i vår alder.Vi kommer til å fly over til Maui etter to uker på Oahu. Der vil vi nyte syv deilige dager før vi flyr tilbake til Oahu for å starte hjemreisen.
Billettene til Maui er ikke fikset enda, men vi har sendt mail til vår "travel agent" i Las Vegas, og hun er på saken :)
Hun skulle også gi oss noen tips og råd anngående hotell og annen info. Om det dukker opp en leser som har vært på Maui selv, så sleng gjerne inn noen tips og råd i kommentarfeltet :)
Selv er vi harde på googlingen for å forberede turen. Må jo ha planer! Så vi har funnet en haug av ting vi skal prøve å få "inn i skjemaet" :)

Først og fremst skal vi ta DYKKERLAPPEN!! Dette er noe vi har drømt om en stund nå! Og hva er vel et bedre tidspunkt enn på bryllupsreisen vår??
De tre første dagene kommer vi da til å tilbringe på skolebenken, i bassenget og ut i det store blå havet!
*gleder oss*
Vi er ikke heeeelt ukjente når det kommer til dykking.. Vi hadde en "prøve-dykke-time" i Egypt i 2007, og det ga virkelig mersmak!!


♥ Tommy koser seg ♥


Andre ting vi håper å få til:


♦ Ta en tur til "Pools of Oheo" og andre fossefall


Pools of Oheo

♦ Road trippin' rundt øya

♦ Kose oss på alle de vakre beachene


Kaanapali beach


Kapalua

♦ Besøke alle de berømte luksushotellene vi ikke har råd til å bo på selv..


Four seasons


Hyatt Regency


The Westin


Marriott's Maui Ocean Club


Sheraton


The Ritz-Carlton


Vi må jo selvsagt ha et sted å bo vi også.. Og alle de hotellene dere ser over er laaaangt over vårt budsjett :( Så vi tråler gjennom www.tripadvisor.com på jakt etter et finfint hotell i en grei prisklasse :)
Tripadvisor har hjulpet oss flere ganger før med å finne fantastiske hotell til en bra pris. Nettsiden anbefales på det sterkeste!
Vi kan jo legge ut et par av de hotellene vi har tittet på.. Kanskje det dukker opp en leser som har vært der før? ;)
Vi ville helst ha en bungalow på stranden, men dette tilbys visst ikke på Maui :(
Så da blir det hotell!


Kaanapali Beach Hotel er et 3-stjerners hotell med bra beliggenhet som ligger på fjerde plass (på tripadvisor) over hotellene i Lahaina.


Outrigger Aina Nalu med sine 3,5 stjerner.


Outrigger Napili Shores er også et 3-stjerners hotell/leiligheter.Vi gleder oss masse til bryllup på Hawaii!!!!!
Å reise til U.S.A

  • 10.02.2011 kl.13:36

Vi tenker det nå er på tide å legge ut litt info angående selve reisen til Hawaii!Snek oss til et par bilder forrige gang vi dro til Hawaii ;)


PASS
For å komme seg inn i U.S.A, så må man nå ha et elektronisk pass. Så om du sitter med et gammelt pass, så er det nå på tide å skifte det ut :) Om du er usikker på hva du har, kan du ta en titt på denne linken: http://www.dagbladet.no/dinside/2003/08/01/374932.html


EUREKA! Har du et pass med to maskinskrevne linjer nederst er det elektronisk lesbart. Passene som fordrer visum til USA før avreise er håndskrevne.
Slik skal det nye passet se ut


ESTA
En annen VIKTIG ting som MÅ ordnes før avreise er å fylle ut dette skjemaet:
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?_flowExecutionKey=_c4452704F-758F-8B33-5224-338F864404FB_kE3EDCED0-E6BF-1DE1-F38F-E7F98B1D3843

Du kan lese mer om ESTA her: http://www.dagbladet.no/2010/09/07/nyheter/usa/reise/ferie/13299397/

Husk å ha nytt elektronisk pass klart når du skal fylle inn skjemaet!


Gleder oss til å se dere på Hawaii!!!!

Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits