Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene vi skrev i September 2010

FINALLY!!

  • 27.01.2011 kl.17:34

I går ringte Tommy til Expedia (pføy!) og ba om å få pengene refundert! Vi var DRITTLEI tullet dems! Siden 29. oktober når vi bestilte flybillettene våre (og 5 av gjestene sine) og frem til i går, har det bare vært tull! Flyvninger som har forandret seg og en som var kansellert.. Vi fikk alltid samme beskjed: "Om dere ringer tilbake om et par uker så skal vi se om det har dukket opp noe nytt". Siste gangen var det: "Ring tilbake om et par MÅNEDER du, så blir det nok ordna!".

Selvfølgelig orket vi ikke dette! Men hva skulle vi gjøre? Vi hadde fått tak i 7 kjempebillige billetter, og var redde for at om vi kansellerte så ville våre nye billetter være mye dyrere..
Vi fortalte planleggeren vår om vårt lille problem, og tror du ikke hun var redningen! Joda, hun satt oss i kontakt med en hyggelig dame i Las Vegas, som nå har fikset oss 7 nye (nesten like billige) billetter!! We sooooooo happy!! Vi gjorde også en liten endring på avreise, sånn at vi får en dag ekstra til bryllupsforberedelser der nede. Greit å ha litt god tid, sånn at alt ikke bare blir stress. Så nå får vi 3 hele dager på forberedelser, få en fin brunfarge, vise våre kjære verdens nydeligste øy og bare glede oss til den store dagen!!

Så nå venter vi bare på bekreftelse at billettene er i boks :)
Etter den lettelsen var det på tide å booke hotell!
Vi har satt hotellbookingen på vent siden vi ikke var 100% sikre på når vi ville ankomme (pga Expedia). Men nå som vår nye travel agent er i gang, tar vi sjansen på at ting går bra :) Så vi har sendt mail til vår kontakt på Aston Hotel og spurt litt om priser for ymse rom, og fortalt henne når vi alle sammen vil bo der.
To minutter seinere får vi selvsagt en automatisk mail om at hun har ferie frem til 15. februar :(
Men men.. Vi har hvertfall fått ballen til å rulle :)
Menyen!
Gled dere, våre kjære gjester!
Vi har satt sammen en namme-nam-meny, som vi håper alle vil elske! Hva den består av får dere selvsagt ikke vite før den store dagen ;)
Bryllupskaken er også i boks nå! Den ble faaaaaantastic!
Vi satt i dagevis og lette etter inspirasjon.. Når det endelig resultatet lå foran oss var vi strålende fornøyde :)
Nå håper vi bare den smaker like godt som den vil se ut ;)

Untamed Menagerie Let Them Eat Cake
"Qu'ils mangent de la brioche"


Vi har også valgt farger på ditten og datten, centerpiece, pynt, brudebukett, transport ++
 Vi har også ordnet det sånn at Siri-Linn kan ta med sin forlover Silje, på "Abhasa Spa" på Royal Hawaiian!!!!
Spaet er på 5. plass over Amerikas beste <3
Der skal de få "hair & make-up" før vielsen!
Kanskje vi booker en liten spatime også?? ;)


Royal Hawaiian - aka "Pink Palace of the Pacific"Hadde penger vokst på trær her hjemme, så hadde vi bodd her!Pink Palace of the Pacific


Vi gleder oss bare mer og mer til bryllupet vårt! Nå er det "bare" 203 dager igjen!!
Det blir ikke så mange gjester som først anntatt, og det er jo så klart forståelig. Vi får heller ta en svingom med de når vi kommer hjem igjen ;)
Vi blir et sted mellom 11 og 19 til sammen.
Håper vi kan ha et mer nøyaktig tall innen kort tid.. Nå begynner jo booking, kontrakter og sånt for alvor, og da er det folk som trenger opplysninger om hvor mange vi er! Så om noen av dere som ikke har svart oss 100% kan si fra så fort som mulig, hadde det vært knall :)

Nå er det snart helg, så til alle våre lesere:Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits