Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

Her er alle innleggene som har med "Ønskeliste" å gjøre

Our history

  • 05.09.2010 kl.15:56

Vår historie startet en sommerdag i 2004. Ei jente på pc'en i Sarp og en gutt på laptopen i Oslo. Vi hadde begge en Blink-konto, Dagbladets egen "datingside".Jeg, Siri-Linn, hadde et bilde der jeg lekte meg i et huskestativ.

Det fikk Tommy øye på, og tok med en gang kontakt! Kommentaren lød: Jeg vil også være med å leke!"
Det fanget øyeblikkelig min interesse! Det skadet ikke at bildet av gutten viste DEN hunken heller da ;)


Dette var et av de første bildene jeg fikk se av Tommy.

Vi utvekslet fort msn-adresser, og snakket sammen så og si 24/7! Det var dager vi var på jobb hvor vi begge gikk rundt som zombier, siden det var viktigere å prate sammen enn å sove..

Etter en måned i cyberworld skulle vi endelig møtes! Jeg inviterte Tommy til Sarpsborg for å ta en liten fest. Siden jeg ikke hadde som vane å møte fremmede hunks, så tok jeg med en kompis, KV, for å møte Tommy. Det var planlagt at vi skulle møtes på Quality Hotels parkering, for så å dra til Storbyen for å få et par piercinger. 
Må si jeg var en god del sjenert der jeg for første gang så Tommy! Jeg turte ikke en gang gå ut av bilen! Bare hilste fort gjennom takluka og ba han følge etter.
Vi kjørte ned i Greåkerdalen til KV for å ta en bil videre til storbyen. Da ble det litt mer "ordentlig" hilsing!

Vel fremme (Tommy fikk litt sjokk av kjøringa mi.. De første årene med lappen var jeg litt VEL ivrig på gassen..) på Storbyen, bar det rett til Madison! Tommy fikk en nipple- og bryn-piercing, mens jeg tok en i navelen (hadde jo på de to stedene fra før..).

Tilbake hos KV ble det inntatt noen øl og vi koste oss til langt på natt!


Slik endte vårt første møte ♥Ca en måned etter dette var vi offisielt et par! 19. august 2004.


"Langdistanseforholdet" varte ut 2004. I januar 05 flyttet jeg nemlig inn til Oslo for å bo med Tommy i hans brors leilighet!

Tommy jobbet da på lageret på Elkjøp og jeg fikk meg jobb på Prix Kjelsås.
Etter noen måneder fant vi ut at vi kanskje skulle finne oss vårt eget sted.. Vi begynte å se på nettet etter en leilighet, men fant fort ut at Tigerstaden var veeeldig dyrt! Tommy foreslo at vi kunne flytte til Sarp (et sted jeg hadde sagt at jeg aldri skulle tilbake til, hihi..), så vi begynte å titte litt der.
En dag fikk vi vite at en kompis av meg skulle leie ut første etasjen i huset sitt, så der endte vi opp som leietakere.
Så fra aug/sept 05 var vi Sarpinger!

Vi koste oss masse på Borgenhaugen! Det var her Tommy fridde! Gjennom en egenlaget bok med bilder og tekst fikk jeg spørsmålet på sengen den 19. august 2005! Dere begynner kanskje nå å skjønne hvorfor vi vil ha bryllupsdatoen den 19.08.2011?
Vi begynte etterhvert å savne å ha noe eget.. Noe vi kunne pusse opp og gjøre hva vi ville med.. Jakten startet tidlig i 2007. Nå skulle vi kjøpe!
Vi var på et par visninger her og der uten å helt finne "vårt sted". Så dukket det opp en liten leilighet på Kurland. Vi tok med mamma på visning og ble helt ville i blikket når vi kom inn døren! Denne SKULLE vi ha! And guess what? We did!

1. april 2007 flyttet vi inn i vårt første lille krypinn! Det var ikke store leiligheten, men et sted må man jo begynne ;)
I 3 år nå har vi pusset opp alt utenom stua. Så her følger noen bilder over hvordan vi har fått det.


Det opprinnelige badet.Badet 2 dager før vi flyttet inn. Med fint hjørnedusjkabinett i det høyre hjørnet.Gangen før vi gikk amok!Gangen etter en SKIKKELIG oppussing i 2009.Innflytningsdagen i 2007That's better!Soverommet på innflytningsdagen.Soverommet var vårt første prosjekt. Disse skapene MÅTTE vekk!Med egendesigna skyvedørsgarderobe ser det bedre ut!Nytt gulv, tapet, maling, lister osv osv, så har vi brått et nydelig soverom ♥Dette synet byr ikke akkuratt til hygge på verandaen..Men det gjør dette!!


Hmmm, nå har dere fått se alle rommene utenom stua.. Vi har jo gjort et par småting her også, men ikke full oppussing.. Får vel slenge ut et par bilder av stua også da.. Her er godhjørnet! Tv'en er ganske utdatert, men når man sparer til bryllup, så får det bare stå på vent..Liten leilighet, så MANGE Ikeabokser.. Pc-hjørnet til Tommy.. En sykkel som skulle vært brukt oftere.. Og en bokhylle som skulle vært byttet ut/malt.. Bøkene mine drukner i 3 rader der inne..


Sånn! Det var vårt lille krypinn!


Gjennom disse årene har vi vært litt ute å reist. Vår første utenlandstur var til London i 2005. Vi tok en langweekend på sparket! En kjempekoselig liten ferie med sightseeing, SHOPPING og mye tull ;)


 
Man drar ikke til London uten å ta et slikt bilde ;) Tommy poserer mer eller mindre villig ;)Vi tuslet en tur mot "London eye", men det var stengt :( Men fikk dette stilige bildet da!


I 2006 ville Tommy ta en ny tattoo (han har en fra før). Da bar det av sted til Tattooica for å få Nemi-dragen på leggen! Vi DIGGER Nemi!!


Se så fornøyd han er!


26.08.07 bar det avsted til vår andre skikkelige utenlandsferie! Da stod Egypt på reiseplanen! Vi fant en BILLIG 2-ukers tur og dro av gårde!
Dette var en helt nydelig ferie! Vi stasjonerte oss i Sharm El Sheik og tok også en weekend i Kairo. Der fikk vi se pyramidene, Sfinxen, det egyptiske museum og masse annet! Dette er noe jeg hadde drømt om å se lenge!
i Sarm El Sheik var vi på beachen så og si hver dag, en dagstur i båt hvor vi dykket for første gang (UTROLIG opplevelse!), 4-hjulskjøring i ørkenen, krokodille og slange show hvor vi ble tatt opp på scenen og fikk slanger rundt halsen!


Fine pyramidene!Tommy leker med en krokodille ;)Her tar vi en hvil etter litt rally i ørkenen!Vår første dykketur! Dette SKAL gjøres igjen!Vår neste ferie gikk til HAWAII!! Det var der vi bestemte oss for at "This is the place where we will get married!"
Den siste dagen i september 2008 satte vi oss på fly mot Hawaii! Etter litt over et døgn var vi fremme!Såååå digg å endelig vite at vi er fremme!Det var kveld når vi kom frem, så vi fikk ikke sett stort da.. Men med en gang vi stod opp dagen etter bar det rett til Waikiki Beach! Sweeeeeet!!Så litt shopping.. Det var jo klart Tommy måtte ha denne :PMat må man ha! Vi dro på Bubba Gump og fikk servert verdens beste reker!! Er litt redd Tommy kommer til å legge ned veto på at det er her vi skal ha bryllupsmiddagen :PVi hadde en FANTASTISK dag hvor vi leide mopeder og cruiset rundt overalt! Dette skal også gjentas når vi drar tilbake!*smile*En tur opp til Diamond Head Crater er absolutt verdt "klatringen"! Det er en vulkan som har vært død i over 150.000 år.Her er vi på toppen og ser ned mot Honolulu.*smask*De var så fine og herlige!!Her er vi slitne og svette etter en tur gjennom Manoa Valley. I bakgrunnen er Manoa Falls som var så og si tørr! Lite regn, lite fossefall.. Men en nydelig tur! Her fikk vi også se en Lost-location!Nå har vi kommet til Polynesian Culture Center hvor vi var på vår første luau!Her var vi også tilskuere til et forrykende show!Hanauma Bay! En vakker strand! Naturlig formet inne i en vulkan (eller noe..). Dette er fredet og det er strenge regler for å "komme inn". Her kan man se uttallig marineliv, delfiner, havskilpadder osv osv.Se så heldige vi var!! For en følelse man får av å ligge å svømme inntill en havskilpadde!


Når vi bestemte oss for å reise til Hawaii så sjekket vi jo selvsagt muligheten for en guidet Lost tur! You know, the tv-show.. Så en hel dag reiste vi rundt med 8 andre fans for å titte på alle mulige slags Lost-locations. Dette var sinnsykt moro! Så er du fan, kjenner du nok igjen noen av disse bildene ;)


"Valley of the temple" hvor Sun & Jin giftet segThe crashsite! Det er her vi skal vies!!The others camp!!!! Og der sitter jeg ;)Yemi's plane!Oceanic Airlines!!!!Dagens siste Lostlocation.. 


Etter dette er det middag i byen og en tatto til Siri-Linn, så til hotellet før vi skal tilbringe vår siste natt i Honolulu :( Men en ting skjedde før vi tok kvelden!
Vi hadde slappet av litt på rommet og skulle ut for å ta siste røyken før det var natta.. Vi går ut av hotelldøren, og hvem stå på trappa?? SAWYER & JIN!!!!!!!!!!!!!! Jeg, som gikk først, blir TOTALT freaked out!! Får ikke frem et ord! Tommy dytter seg fremover og begynner å mumle at jeg er "speachless".. Vi håndhilser og slår av en prat mens de venter på taxien de har bestilt! De stod egentlig og snakket med designeren av hotellet vårt, men den samtalen ble det fort slutt på når jeg kommer skjelvende bort! Vi snakker og ler sammen i 5 minutter, så drar de av sted.. "nice to meet you" er det siste Sawyer sier til oss før de slenger seg i taxien!
VI HOLDT PÅ Å DØØØØØ!!!! Hihi ;)Vi dro hjem i stiiiiil ;)

DETTE VAR TIDENES RÅESTE, FINESTE OG DEILIGSTE FERIE!!
Vi lengter så veeeldig tilbake!!


Siden Hawaii 2008 har tiden gått med til jobb, familieferier, spare penger til bryllup, drømme om eget hus med en hage vi kan stelle i (dette skal fikses etter bryllupet!), leke med vennene våre og ellers bare koooose seg!

En litt uvanlig ting som skjedde 23.07.10 er jeg bare nødt til å skryte av! Legger ved en video så kan dere se selv ;) Det er jeg som får en "high five" og i slutten av filmen er jeg den blonde jenta ;)

video:my movie2

Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits