Hawaiiwedding

30, Sarpsborg

19.08.2011 ble vi hubby & wife på Hawaii!! Bloggen var først ment for våre gjester. Så begynte vi å blogge litt "bredere" mht bryllup, så nå håper vi bloggen kan gi inspirasjon og glede til alle som er innom :D

DAG 20 - Nest siste dag i Paradiset

  • 01.12.2011 kl.14:32

Som vanlig startet dagen på beachen :) We looooove the beach!!

Etter noen runder i vannet tok vi Mustang'en inn til Lahaina.
Vi ville besøke det gamle fengselet, som nå har blitt et museum.
Men typisk nok hadde det stengt en halvtime før vi kom.. Vi fikk tittet litt utenfor og smugtittet gjennom sprekker da ;)


Deretter litt mer sightseeing rundt i byen :)Etter noen runder rundt omkring i Lahaina vendte vi snuten hjemover igjen. Vi hadde bestemt oss for å ta en middag på hotellet. Vi måtte jo bruke opp "kupongen" for champagnen!
Før vi kom så langt, så stoppet vi innom "Sugar Cane Train" for å knipse litt bilder.

NOW.. Back to the resort for some dinner and champagne :)

Valget falt på Japengo, en sofistikert asiatiskinspirert restaurant.
Når vi sitter der med menyen i hånda skjønner vi fort at dette egentlig ikke er et sted vi vanligvis ville gått.. Det var mat vi ikke skjønte hva var, og det var DYRT!
Vi gjorde så godt vi kunne med bestillingen, og dette er hva vi endte opp med:Forretten - ABSOLUTT ikke det vi trodde vi hadde bestilt :PTommys hovedrettMin hovedrett.. Lite, men godt ;)


Etter middagen og champagnen var det opp på rommet for å pakke :( Dagen etter skulle vi tilbake til Honolulu, før vi så skulle hjem til Norge igjen..

Men først et par bilder til.. ;)Aloha ♥


Veca

01.12.2011 kl.17:03


Det nest siste bilde... UTROLIG vakkert!! (ikke at resten ikke var fine :S Det var de jo! Det bre skilte seg ut.. SL i motion)

Herlige dere, utrolig morsomt å få med seg hele turen slik! :D

Flinke gode dere <3 Love you!


Hawaiiwedding

01.12.2011 kl.17:05


Veca: Thank you :D :D


Lene

11.12.2011 kl.13:00


der spiste vi og middag, men vi ble fornøyd med det vi fikk... men det skyldes vel mere at vi kikket over på nabo bordet og så hva de hadde, så spurte vi servitøren hva det var å bestilte det samme;) men dyrt var det ja.. men e fancy restaurant da:)

Ser dere har vært flinkere enn oss til å komme rundt på sightseeing, for vi kjørte forbi steder men dumme som vi var/er (??) så stoppet vi ikke innom steder der vi burde stoppet..


Skriv en ny kommentar

Les mer om vårt drømmebryllup i arkivet

» Desember 2011 » November 2011 » Oktober 2011

v.3.1.0

hits